G60 skrzynia
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
G60 skrzynia
Posiadam skrzynie CBA ale synchronizatory 2 i 3 biegu nawalaja bo zgrzyta niemiłosiernie a czesci to podobno ok 1,5 tys!Mam pytanko jak bedzie pasic ta skrzynia chodzi głownie o przełozenia czy ktos takowa ma http://moto.allegro.pl/item1018047586_s ... 0_1_8.html
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 15:14 przez borek81, łącznie zmieniany 1 raz.
najlepiej serwis i taki synchronizator po 100 zl to jak masz znajomego mechanika to przejzy ci skrzynie powinieneis sie zmiesscic w lacznej kwocie 600zl a za ta sume mozesz kupic skrzynie niewiadomego pochodzenia i tez moze juz sie sypacborek81 pisze:A czesci tylko w ASO czy gdzies indziej mozna zakupic takie synchronizatory???
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
tak ma swoj nr ale idziesz do aso i podajesz oznaczenie skrzyni biegow masz je wybite na srzyni i po oznaczeniu sobie spokojnie znajda odreki moga niemiec na miejscu ale do 3 dni sprowadzaBaryla pisze:Jak to wygląda w serwisie, synchronizator ma swój nr jako całość czy jest to zestaw części do synchronizatora?
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
G60 skrzynia
Pytanko pierwsze - w którym dokładnie miejscu jest wybite oznaczenie skrzyni biegów , może jakieś foto macie ?
Drugie - może ktoś z Was wymieniał ostatnio synchronizator drugiego biegu i wie mniej więcej ile to coś kosztuje ?
Trzecie Ma ktoś na sprzedaż skrzynię biegów od PG w 100% pewną , albo ewentualnie sam Wałek atakujący z tym takim dużym kołem zębatym
Drugie - może ktoś z Was wymieniał ostatnio synchronizator drugiego biegu i wie mniej więcej ile to coś kosztuje ?
Trzecie Ma ktoś na sprzedaż skrzynię biegów od PG w 100% pewną , albo ewentualnie sam Wałek atakujący z tym takim dużym kołem zębatym
Re: G60 skrzynia
saliczek pisze:Pytanko pierwsze - w którym dokładnie miejscu jest wybite oznaczenie skrzyni biegów , może jakieś foto macie ?
2 cos kolo 100zl
3 pokaz fotke mam cla skrzynie rozebrana moze cos znajde
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
G60 skrzynia
masz skrzynię CBA ? czy CLA ?
fotki wałka zrobię nie dugo ( musze podskoczyć do mechanika )
fotki wałka zrobię nie dugo ( musze podskoczyć do mechanika )
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
G60 skrzynia
wymieniałem u siebie na 3 synchronizator, akurad miałem 2 skrzynie od tdi wiec był akurat w dobrym stanie synchronizator i wstawiłem go do swojej, wszystko pasuje od tdi prócz własnie głównego przełozenia,
G60 skrzynia
Moze ma ktoś spis skrzyń montowanych do PG ?
Z tego co ja znalazłem to były to
ATB
AYN
CBA
AYC
jakies jeszcze ? nieważne w jakim modelu w corrado , golfie czy passacie
Z tego co ja znalazłem to były to
ATB
AYN
CBA
AYC
jakies jeszcze ? nieważne w jakim modelu w corrado , golfie czy passacie