Witam
a więc mam pytanie mogę mieć silnik PG po remoncie kapitalnym .
i teraz takie moje pytanie co muszę mieć co muszę przerobić żeby to wszystko gralo tak jak należy , oczywiscie chodzi mi to o sam silnik skrzynie zostawie od swojego oczywiscie heble tez zmienie chodzi mi o lapy ecu zegary jak to zgrac
chyba że pasuje P&P
z góry dziękuje za ODP
pozdrawiam
1.8 PG G60 w golfie III 1.8 ABS
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
jest nowy nabytek VR6 niedlugo sie ukaże
Mój były golf III 1.8 PG G60 + Turbo Zapraszam !!
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój były golf III 1.8 PG G60 + Turbo Zapraszam !!
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
a skrzynia wytrzyma ? W PG wybierak biegów jest na linki
p.s. PG po kapitalnym remoncie czyli co było robione ? Kupa forsy na części do kapitalki idzie jak się remontuje PG , silnik jeszcze w aucie , sprawdzałeś jak lata ?
p.s. PG po kapitalnym remoncie czyli co było robione ? Kupa forsy na części do kapitalki idzie jak się remontuje PG , silnik jeszcze w aucie , sprawdzałeś jak lata ?
- advwi
- Ma gadane
- Kontakt:
mogę powiedzieć na własnym przykładzie że małe sprzęgło nie chcę za bardzo przenosić mocy PGsaliczek pisze:a skrzynia wytrzyma ?
jednak że nie zrobiłem na swojej małej skrzyni (4T) wielkiego przebiegu ale jak narazie jest ok
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=244756 - moje autko:)
CABRIO PROJECT:)
CABRIO PROJECT:)