corrado g60 duże spalanie ?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Witam wszystkich forumowiczów ,mam pytanie do posiadaczy g60tek czy spalanie ok 15l na 100km przy oszczednej jeżdzie w niezbyt zatłoczonym mieście jest normalną rzeczą ,oczywiście dodam że nie oczekuje tu spalania 10l na 100km/ Zauważyłem że podczas jazdy śmierdzi w aucie niespaloną benzyną i czasami przy przegazowaniu pójdzie marchewa z tłumika,Pozdrawiam kwiato83
sprawdź czujnik temperatury do ecu.
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: corrado g60 duże spalanie ?
coś w tym może być bo na mfa nie pokazuje mi temp. cieczy,ani na liczniku ,który to jest czujnik,bo jeżeli chodzi o ten czarny to kupiłem nowy,niebieski od ssania też wymieniłem Pozdrawiamdzasper11 pisze:sprawdź czujnik temperatury do ecu.
chodzi o niebieski. A jak auto zagrzane i ściągniesz wtyczkę to jest jakaś reakcja???
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: corrado g60 duże spalanie ?
spadają obroty na jakieś 800rpmdzasper11 pisze:chodzi o niebieski. A jak auto zagrzane i ściągniesz wtyczkę to jest jakaś reakcja???