Jeżdze nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie :)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Na tyle głupi nie jestem, aby nie umieć korzystać z googlacza, ale problem jest w tym, że na stronach weitecu są numery które normalnie znajdują się na pudełku, a go nie posiadam. A z numerów które są na sprężynach ja nie mogłem się nic dowiedzieć, a na forum znalazłem tylko tyle, że obniżają o 60 mm.
ja mam u siebie ok -60 na niebieskich fedrach nie ma zle ale niekiedy tez wybuja, kwestia przywyczjenia planuje zalozyc hokeja ale nie wiem jak dlugo z nim pojezdze bo zwykla listwa chacze niekiedy albo podluznicami , a pod niska zrobilem sobie alum. blache karbowana na wszelki wypadek a fele mam 14'' na profilu 60 to opona tez amortyzuje torszke nie
panowie jak to jest ze na wielu aukcjach ludzie pisza ze sprezyny pasuja do bory, leona i golfa 4 skoro rozstaw osi w przypadku golfa to 2578 a Bora 2513 a nadodatek tył bory znacznie wystaje za tylna os wiec i masa na tylnej osce zdecydowanie rosnie a sprezyny ktore oferuja sa niby do tych modeli ktore wczesniej wypisałem... wiec jak to jest...???
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251348&postdays=0&postorder=asc&start=0
Mam pytanie, zeby nie zakladac oddzielnego tematu:
Ile cm jest od ziemi do hokejki w zwyklym GL? Jaki przeswit ?
Ile cm jest od ziemi do hokejki w zwyklym GL? Jaki przeswit ?
Ostatnio zmieniony czw lut 07, 2008 23:18 przez rafalkul9, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
No.... i mam -60.mkowalm pisze:Witam.
Mam pytanie - przechodził ktoś z -40 na -60 na przodzie?
Jak wrażenia? Czy jest dużo twardziej? Teraz mam seryjne amorki.
mało mi i chciałbym trochę niżej... ale czy -60+ skrócony gazowy amor to nie będzie zbyt betonowaty zawias?
Powiem tyle - jest super.
Siadł teraz idealnie (można na avatarze zobaczyć )
Jest niewiele twardziej niż na poprzednim setupie i jeździ się na prawdę fajnie.
Trzeba jednak już uważać - hokej już dosć nisko sunie nad ziemią i o przytarcie nietrudno
Wygląd poprostu bajka teraz w porównaniu z słabo siadniętym -40
Polecam