Pytanie o sprezyny..
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Pytanie o sprezyny..
witam.. mam golfika 3 z silnikiem 1.4 i z tylu posiadam oryginalne sprezyny i amortyzatory sportowe o zmniejszonym skoku pracy. Gdy w sucie jest komplet osob to kola trza mi o nadkola, a mam R15 195/55 i teraz moje pytanie. Kumpel ma sprezyny od MK3 wersji GTD i gdy zaloze te sprezynki od niego to nie bedzie juz trzec o nadkola, bo z tego co mi sie wydaje to nie powinno ?? dzieki
Re: Pytanie o sprezyny..
Jakie masz ET felg ?
Te amorki sport gaz-olej są jeszcze twarde ?
Odboje w jakim stanie ?
195/55/15 troche nie bardzo , powinno byc 195/50/15
Te amorki sport gaz-olej są jeszcze twarde ?
Odboje w jakim stanie ?
195/55/15 troche nie bardzo , powinno byc 195/50/15
nawet nie wiem jakie mam et a amorki sa gazowe i dosyc twarde, tak jak piszecie sprezyny moge byc juz wykonczone, zamontuje je w sobote, bo to duzo czasu nie zajmie..
a wczesniej mialem te same opony i nie tarlo, tylko chwile jezdzilem na lekko *#cenzura#* amortyzatorach i to im dalo w dupe tak mi sie wydaje..
jeszcze jedno mi sie przypomnialo, na amorkach mam zegulacje, nie wiecie moze jak ustawic zeby bylo najlepiej ??
a wczesniej mialem te same opony i nie tarlo, tylko chwile jezdzilem na lekko *#cenzura#* amortyzatorach i to im dalo w dupe tak mi sie wydaje..
jeszcze jedno mi sie przypomnialo, na amorkach mam zegulacje, nie wiecie moze jak ustawic zeby bylo najlepiej ??