Witam!
Mam prośbę do użytkowników golfa IV TDI 5drzwi ALH.
Mianowicie planuje pozbyć sie sportowego zawieszenia na rzecz fabrycznego i nie wiem jakie są oznaczenia sprężyn w tym modelu (chodzi o te kolorowe kropki na sprężynach).
Jeżeli któryś z forumowiczów mógłby zerknąć na swoje sprężynki i podać mi kolory przód/ tył to byłbym wdzięczny
Pozdrawiam!
Oznaczenie fabrycznych sprężyn do MK4 ALH TDI (kolory)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Oznaczenie fabrycznych sprężyn do MK4 ALH TDI (kolory)
Ostatnio zmieniony czw paź 02, 2008 17:26 przez owcy2, łącznie zmieniany 1 raz.
tył w oryginale miałem na zielonych kropkach, przód był wymieniany z powodu pęknietego zwoju wiec nie powiem.owcy2 pisze:golfa IV TDI 5drzwi ALH.
Mianowicie planuje pozbyć sie sportowego zawieszenia na rzecz fabrycznego i nie wiem jakie są oznaczenia sprężyn w tym modelu (chodzi o te kolorowe kropki na sprężynach).
pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź czekam na dalszy rozwój tematu bo temat ciężki...
[ Dodano: 29 Gru 2008 12:31 ]
Zakupiłem sprężyny używane na szrocie od Audi A3 i przód jest oznaczony: 1kropka biała 1 kropka różowa a tylne są całe czarne (markerem napisane octavia) i mam pytanie czy coś takiego będzie pasować i czy auto będzie równo stało?
Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
[ Dodano: 29 Gru 2008 12:31 ]
Zakupiłem sprężyny używane na szrocie od Audi A3 i przód jest oznaczony: 1kropka biała 1 kropka różowa a tylne są całe czarne (markerem napisane octavia) i mam pytanie czy coś takiego będzie pasować i czy auto będzie równo stało?
Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn gru 29, 2008 21:16 przez owcy2, łącznie zmieniany 1 raz.