stukanie z tyłu gdy jest komplet pasazerow Golf 2 TD
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
stukanie z tyłu gdy jest komplet pasazerow Golf 2 TD
Witam a wiec dzieje mi sie cos takiego , ze gdy jest obciążony samochod czyli 5 osob to cos mi strasznie z tyłu w zawieszeniu stuka to taki głuchy stuk.Nawet przy ruszeniu jak tył pojdzie w dół to jest takie walenie głuche. Mysłalem ze to opona gdzieś czepia ale nie, patrzyłem tłumik czy w nic nie wali ale też nie, amortyzatory po 75% mają wiec one chyba też nie. Koledzy dajcie jakies propozycje co to może być
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: stukanie z tyłu gdy jest komplet pasazerow Golf 2 TD
jamiol87 pisze:Witam a wiec dzieje mi sie cos takiego , ze gdy jest obciążony samochod czyli 5 osob to cos mi strasznie z tyłu w zawieszeniu stuka to taki głuchy stuk.Nawet przy ruszeniu jak tył pojdzie w dół to jest takie walenie głuche. Mysłalem ze to opona gdzieś czepia ale nie, patrzyłem tłumik czy w nic nie wali ale też nie, amortyzatory po 75% mają wiec one chyba też nie. Koledzy dajcie jakies propozycje co to może być
tez sądze że moga być to tuleje tylnej belki
- mateuszrolza
- Mały gagatek
- Kontakt:
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Tak, jak koledzy piszą: tuleje albo tłumik. Osobiście stawiam na tłumik (dokładniej to na rurę tłumika końcowego), że wali po belce. Mam to samo przy sportowym zawiasie, bez pasażerów. Tuleje byłoby słychać nawet bez pasażerów.
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2009 14:41 przez k0nr4d, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ma gadane
- Kontakt: