Nie będę robił reklamy MAPETowi, bo nie o to tu chodzi. Zrobię natomiast reklamę MTSowi od MAPETa, bo taki właśnie posiadam. Zawias mam od 2 miechów. MAPET popraw mnie jek się mylę. Przejechane mam ok 8k km i szczerze nigdy już nie chcę mieć ori zawiasu. Po około 2k km ułożyło się całkowicie. Miałem jedną obcierkę do tej pory (na polnej drodze). Wjechać można bez problemy w bezdroża tylko trzeba bardziej kręcić kołem
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Komfort jazdy jest niemal identyczny z ori, ale nieporównywalnie lepiej się prowadzi auto. W zakrętach nie przechyla, nie buja. choroba morska mi nie grozi. Wiem, są dużo lepsze zawiasy, ale jak nie należę do maniaków "gleby absolutnej".
Co do cen to za te 700zeta można kupić już gwint. Ale shit nad shity będzie.
Ja musiałem wymienić zawias w aucie. Miałem do wyboru ori, albo coś do 1k zl. Wybrałem MTSa akurat u MAPETa i jestem bardzo zadowolony.
Jeśli montażu nikt nie skopie to będzie dobrze służył. W moim przypadku panowie zwalili 3 razy geometrie
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Teraz jeszcze mała korekta ich czeka, bo nadal nie jestem zadowolony, albo kasę zwracają.
Dlaczego wybrałem MAPETa? Dlatego, że poczytałem trochę na forum. I mając do wyboru allegro, albo MAPETa wybrałem oczywiste. Ma on już wyrobioną markę wśród userów. A na allegro może być różnie.
PS: u mnie auto siadło dużo niżej niż miało, ale to nie wina zawieszenia.
Pozdrawiam