opinie o produktach MTS-technik
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
MTS technik, warte:)?
Koledzy- czy moglby mi ktos powiedziec, czy to jest normalne, ze zestaw MTSTechnik (niegwintowany, zwykly)-35/-35 dal mi taki efekt, ze tyl jest 2 cm nizszy niz przod?
Na oryginalnych amorkach i sprezynach tyl byl lekko wyzej. Podobno to z powodu zawieszenia tzw komfortowego gdzie tyl jest wyraznie wyzszy.
Teraz mam przod na 65cm, a tyl na 63cm (liczac od ziemi do nadkoli).
Acha... dodam, ze mam mk4 i na 100% zawieszenie dobrane pod wlasciwa wersje silnikowa (1,9TDI)
czy moglby ktos z was sprawdzic u was jaka jest roznica miedzy wysokoscia tylu i przodu?
Na oryginalnych amorkach i sprezynach tyl byl lekko wyzej. Podobno to z powodu zawieszenia tzw komfortowego gdzie tyl jest wyraznie wyzszy.
Teraz mam przod na 65cm, a tyl na 63cm (liczac od ziemi do nadkoli).
Acha... dodam, ze mam mk4 i na 100% zawieszenie dobrane pod wlasciwa wersje silnikowa (1,9TDI)
czy moglby ktos z was sprawdzic u was jaka jest roznica miedzy wysokoscia tylu i przodu?
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
To, że masz więcej od nadkola z przodu, nie oznacza, że auto stoi wyżej z przodu. Weź pod uwagę, że nadkola przednie bardziej 'wcinają się' w górę auta niż tylne.
Re: MTS technik, warte:)?
Ok, w sumie racja.k0nr4d pisze:To, że masz więcej od nadkola z przodu, nie oznacza, że auto stoi wyżej z przodu. Weź pod uwagę, że nadkola przednie bardziej 'wcinają się' w górę auta niż tylne.
Zmierzylem wysokosc od ziemi do progow z przodu i z tylu- jest tyle samo 14,5cm.
Czyli wszystko jest ok?
Tak to wyglada jak na zdjeciu
na zdjeciu jak najbardziej OK
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
przy kicie MTS taki jest efekt, że tył siada niżej. wiele forumowiczów przerabiało już ten temat :/ polecam zestaw amorki MTS + eibach
ale ten na foto dobrze siadl...
http://www.mapet-TUNING.com
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
no racja, to ja nie wiem co kolega jarorlit chce osiągnąć...MAPET pisze:ale ten na foto dobrze siadl...
Witam:) kupiłem gwint mts opony 215/35R18 auto stoi na sprężynach mts które nie dały mi zadowalającego efektu
ile można bezpiecznie zejść z przodem żeby miski nie urwać i ogólnie było ok ? mk4 mam od niedawna
ile można bezpiecznie zejść z przodem żeby miski nie urwać i ogólnie było ok ? mk4 mam od niedawna
mrwiwat, ja jeżdżę na seryjnym stabilizatorze brakuje mi do niego około 1cm na grubszym przegubie i od wahacza mam jakieś 6cm do ziemi i jak narazie jest git, kilka razy mi przytarło spodem ale jak się po dziurach nie jeździ to jest w miarę bezpiecznie
jaki najlepszy gwint do mk2 (najlepiej tez najtanszy) zeby dobrze po zakrętach latać i nisko lezec no i MAPECIE czy zawieszenia każdej marki u ciebie mozna kupić na pół (np. sam przód) ?