Air Ride - INFO Ogólne
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Air Ride - INFO Ogólne
przewody zakuwane, przewody viaira itd...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Re: Air Ride - INFO Ogólne
jaka jest średnica montażowa i średnica calego manometru VIAIR 2" ?
ProjectOEM+
montażowa 45mmfisiel90 pisze:jaka jest średnica montażowa i średnica calego manometru VIAIR 2" ?
Witam jaki przewód plusowy zastosować do kompresora Viar 400 na kompresorze jest napisane że max natężenie to 51A,dodam że mam dwa takie kompresory ale docelowo do każdego pójdzie osobny przewód.Druga sprawa jakie przekaźniki,mogą mieć mniej niż 51A czy więcej?Pozdrawiam
Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE!
Air Ride - INFO Ogólne
przekażniki muszą mieć więcej bo szybko się wypalą styki. Przewód 4mm2 będzie ok.
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Air Ride - INFO Ogólne
Co do okablowania. A jak ja mam u siebie przewód 8mm od aku do bagarznika idący pod wzmaka to moge jakoś to podzielić? Czy kupować drugi kabel do kompresora?
Air Ride - INFO Ogólne
Troche na necie poczytalem i poszukalem. Wiec to byl glupi pomysl. Lepiej oddzielnie poprowadzic przewod.
Air Ride - INFO Ogólne
Lepiej prowadzić oddzielne przewody. Jeżeli wchodzą w grę małe prądy to tam jeszcze, ale kompresor i wzmacniacz lepiej podłączyć oddzielnie.
Przekaźniki najlepiej przyblizac do wyzszej wartosci natezenia, ze wzgledu na styki, przez ktore plynie mniejszy prad od znamionowego.
Przekaźniki najlepiej przyblizac do wyzszej wartosci natezenia, ze wzgledu na styki, przez ktore plynie mniejszy prad od znamionowego.
jesteś pewien że 45mm ? od mapeta na priv dostalem info że 41mm ( średnica całego manometra to 46)DreksSWD pisze:montażowa 45mmfisiel90 pisze:jaka jest średnica montażowa i średnica calego manometru VIAIR 2" ?
miałem zawieść jutro blachę do obróbki lecz się teraz pogubiłem
ProjectOEM+
na przyszłość gdyby ktoś szukał wymiarów manometra:
VIAIR 1,5"
VIAIR 2"
VIAIR 1,5"
VIAIR 2"
ProjectOEM+
Air Ride - INFO Ogólne
Panowie na jakim ciśnieniu można jeździć żeby nic nie zrobiło bum :p i ogólnie ile kompresor może działać żeby się nie sfajczył?
ja jeszcze na 8 barach z przodu a 5.5 z tyłu jeśli chodzi o koze i się nie przejmuje. co do kompresora u mnie chodzą czasami po dobre 30 minut i nigdy z nimi żadnego problemu nie było. ciągle są ja nowki z pudełka ledwo wyjęte.Banita95 pisze:Panowie na jakim ciśnieniu można jeździć żeby nic nie zrobiło bum :p i ogólnie ile kompresor może działać żeby się nie sfajczył?
Przeszłości nie da się zmienić, ale przyszłość wygląda całkiem nieźle. Jest pełna nieskończonych możliwości.
Seat Cordoba 2001 (sezon 2011r.) - Sprzedane
Honda Civic 1996 (sezon 2011 & 2012) - Sprzedane
Mercedes Benz A208 Cabrio (sezon 2013-
Vw Jetta Mk2 86' (sezon 2015-
Seat Cordoba 2001 (sezon 2011r.) - Sprzedane
Honda Civic 1996 (sezon 2011 & 2012) - Sprzedane
Mercedes Benz A208 Cabrio (sezon 2013-
Vw Jetta Mk2 86' (sezon 2015-
Air Ride - INFO Ogólne
panowie, jaką średnica przewodów sygnalowych do zaworów dać oraz jak rozruznic gdzie jest plus a gdzie minus w zawoze?
Re: Odp: Air Ride - INFO Ogólne
To elektromages więc nie ma znaczenia gdzie plus i gdzie minus. 0.5mm2 plecionka jest spoko
Wysłane z mojego LG-D855 za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego LG-D855 za pomocą Tapatalk 2
to nie my mamy za nisko auta... to krawężniki są za wysoko!! ^^
mój Golf Mk3 GTI
AiRRight- okucia, zestawy zawieszeń. Najlepsze ceny!!!
mój Golf Mk3 GTI
AiRRight- okucia, zestawy zawieszeń. Najlepsze ceny!!!
ok, takich użyłem lecz mam kolejny problem, podpiąłem zawory 'na sucho' (bez butli itp) żeby sprawdzić czy dobrze podłączyłem. cewki pykają lecz zawór się nie otwiera. ocb?