no tak ale kolega chyba chce mieć dość szybki i ma zaworki 3/8 to można to wykorzystać i dać troszkę większe przewody
a co do prędkości u mnie mam nadzieję niedługo się przekonam
a takie pytanie ;p spotkał się ktoś kiedyś z przewodami 10x7? bo niby takie kupiłem ale nie wiem czy to błąd na stronie mają czy faktycznie takie są
ja mam do podnoszenia użyte zawory 1/2" i z tyłu są przewody 8/6 a z przodu 12/8 i wcale nie ma aż tak wielkiej różnicy w szybkości chociaż wiadomo że tył jest lżejszy więc się szybciej dźwiga
powiedzcie mi jak uszczelnić poduchę od scanii i jakie one sa wysokie?
ktoś używała takich manometrów http://manopol.poznan.pl/files/manometry_kolejowe.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
czy kompresory viair są głośne?
jeżeli air ma być typowo do użytku czyli raz poraz podnieść opuścić to nie myślał ktoś by zastosować tak jak w ori pneumatyce przy każdym kole te małe kulowe zbiorniczki powietrza? wtedy odpada wożenie butli w bagaju a do użytku to powinno to działać. Co o tym sądzicie
a o które miejsce Ci chodzi w tej poduszce? u góry oring a na dole to okucie i również oringi myśle że butla jest prostszym rozwiązaniem niż zbiorniczki