felgi oraz zawieszenie golf mk II szerokie zderzaki ?

Wszystko na temat modyfikacji zawieszenia - gwinty, zawieszenia sportowe, pneumatyczne itp.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

sillVWe
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: sillVWe » pt wrz 02, 2011 20:16

Witam jestem laikiem dopiero zaczynam swoja przygode z zawieszeniem felga itp. moje pytanie teraz jest takie mam golfa mk II na szerokich zderzakach chcial bym zalozyc do niego 15 calowe felgi z rantem chcial bym zeby byly dosc szerokie. Jesli chodzi o zawieszenie to tez nie mam pojecia jakie zawieszenie ile mm w dol no i jak zalozy sie juz to zawieszenie oraz felgi zeby nic nie przycieralo czy ktos moze cos poradzic wyslac fotki jak auto stoi na jakim zawieszenie z felgami 15 cali no i wogole cos doradzic ????

Awatar użytkownika
Kowal_
płk Gleba
płk Gleba
Auto: VW Passat CC
Silnik: CCZA

Post autor: Kowal_ » pt wrz 02, 2011 22:12

Dam Ci dobrą radę, jest na forum taki dział jak "nasze auta", jest tam sekcja MK2, masz setki różnych tematów ze zdjęciami i opisami, posiedź i pooglądaj jakie koła, jak wyglądają i na jakim zawieszeniu to wszystko jest. Nikt Ci gotowej recepty za bardzo nie da bo zawieszenie to tam pół bidy, ale felgi to leży w kwestii Twojego gustu i za Ciebie nikt nie wybierze.

330KM/450Nm

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenia”