autor: vwcorradovr6 » wt sty 24, 2012 22:41
dobra ty wiesz swoje ja wiem swoje . mój kumpel nawet ma 15 felge i oponke 35 , nie no sorki tylko ze on ma szerokom opone w cholerę chyba z 295 , ale wiem ze widziałem gdzies kiedys profil 35 na 15"
Dodam jeszcze że dzisiaj załozyłeł zderzak i dokładke GTI zderzak mam szeroki , i jeszcze bardziej jestem zły bo mam ponad 5cm od dokładki do ziemi gdzie inni w golfach na feldze 15'' z profilem opony 45 mają go az na ziemi i ledwo jadą , a u mnie juz z przodu nizej nia da rady bo drązek kierowniczy juz zawadza o karoserię , niewiem panowie jestem zły . Proszę o pomoc bo jest to jedna z najważniejszych zeczy w moim projekcie.
Powiem wam ze tył jest ok ale ten przód to porażka , Nie wiem a mozę drążek kierowniczy od dołu jakoś przymontowac ? czu jakies inne mody zastosowac w przednim zawieszeniu , Przypomnę ze niemogę dac nizej bo drązek kierowniczy juz jest 1 cm od podwozia , wiec przy skręcie troche sie podnosi a dodac jeszcze delikatne skoki zawieszenia . Wiec prosił bym o porady a nie jakieś wytykanie mi błędów, odpowiedz powinan byc dokładna i na temat, Z góry wielke dzieki . : ))