znalazlem aukcje na ktorej gosc sprzedaje niby pewne wsady tuningowe
http://www.allegro.pl/item854803927_map ... _inne.html
Jesli zanalazlo by sie kilku chetnych to mozna bylo by sie zlozyc i kupic razem
, w celach naukowych
plyta z wsadami
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Gadatliwa bestia
generalnie to wszystko jest do wyłowienia za darmo z sieci, tylko wystarczy wiedziec jaki haczyk założyć. szkoda kasy i czasu imho, lepiej i taniej bedzie podjechac do ktoregos z naszych sprawdzonych tunerów zrobic customa a nie pchac sie w gotowce
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
w ktorych mozna znalezc rip w mapie doladowania :Ddjtom pisze:generalnie to wszystko jest do wyłowienia za darmo z sieci, tylko wystarczy wiedziec jaki haczyk założyć. szkoda kasy i czasu imho, lepiej i taniej bedzie podjechac do ktoregos z naszych sprawdzonych tunerów zrobic customa a nie pchac sie w gotowce
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
-
- Gadatliwa bestia
chodzi mi glównie o podgladniecie jak to robia inni,
Ja obecnie szukam drugiego bezpiecznika w sofcie EF 1,9tdi afn Pierwszzy z pomoca jednego kolegi ztego forum znalazlem , ale jeszcze jest drugi który blokuje mi turbodoladowanie do 2049mbar. A mam u siebie lader z awx wiec jest jeszcze sporo do wykorzystania
Ja obecnie szukam drugiego bezpiecznika w sofcie EF 1,9tdi afn Pierwszzy z pomoca jednego kolegi ztego forum znalazlem , ale jeszcze jest drugi który blokuje mi turbodoladowanie do 2049mbar. A mam u siebie lader z awx wiec jest jeszcze sporo do wykorzystania