Zmiana skrzyni biegow w AAZ i dalszy tunning
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Zmiana skrzyni biegow w AAZ i dalszy tunning
Przedwczoraj, wysypala mi sie skrzynia biegow, zastanawiam sie, czy by dalo rade wstawic dluzsza skrzynie od TDI. Czy to jest proste jak w aaz?? Czy trafilbym na przeszkody?? I do tego chcialbym wstawic boost pin, oraz zwiekszyc cisnienie turbiny, dolozyc IC. Skrzynie biegow musze i tak kupic, a reszta modow nie byla by taka droga. Czy to jest sensowne, prosze o krytyke:D Cel tego jest taki, ze jak jade 120 to auto ma ponad 3 tys obrotow, wtedy jest glosne, a zmiana skrzyni mogla by to poprawic.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Skrzynia ze sprzęgłem TDI do AAZ
witam
Możę ktoś się coś wypowiedzieć na ten temat ?? mój AAz przestał przenosić już moc na koły myślę o zmianie skrzyni ze sprzęgłem i całego osprzętu od TDI. Proszę o opinie jest to dość pilne lub priv GG 116167028
Możę ktoś się coś wypowiedzieć na ten temat ?? mój AAz przestał przenosić już moc na koły myślę o zmianie skrzyni ze sprzęgłem i całego osprzętu od TDI. Proszę o opinie jest to dość pilne lub priv GG 116167028
wszystko masz opisane wyżej przez kolegę euglen... jak byś się nie zdecydował na zmianę to mam skrzynię od AAZ'a na sprzedaż ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdro,
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdro,
![Obrazek](http://images61.fotosik.pl/993/421bc2408018e52dgen.jpg)
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
andrzejf1989,
jeśli zależy ci na przyspieszeniu to raczej 4T która masz teraz a jak na wygodzie na trasie i ciszy oraz ekonomii to ASD bez większej rzeźby lub DRW to już najdłuższa skrzynia VW ale sześciobiegowa i to wymagająca sporo rzeźby przy montażu, ja sie będę do takiej nie długo przymierzał bo mi już nawet w garażu leży ale jeszcze najpierw muszę najpotrzebniejsze rzeczy skompletować
jeśli zależy ci na przyspieszeniu to raczej 4T która masz teraz a jak na wygodzie na trasie i ciszy oraz ekonomii to ASD bez większej rzeźby lub DRW to już najdłuższa skrzynia VW ale sześciobiegowa i to wymagająca sporo rzeźby przy montażu, ja sie będę do takiej nie długo przymierzał bo mi już nawet w garażu leży ale jeszcze najpierw muszę najpotrzebniejsze rzeczy skompletować
-
- Nowicjusz
- Kontakt: