![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrazek](http://img576.imageshack.us/img576/5922/a3adi715wppl.jpg)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
nie mówię tutaj o stylu jazdy, bo nic mi się tutaj nie zmieniło, jeżdżę tak jak jeździłem tą sama trasą z ta sama prędkością co do tych czas.golfer_1984 pisze:lis7 pisze:mam pytanie
byłem u witka na chipie i mocy przybyło (ze 120 KM na 145KM)ale i spalanie wzrosło i to znacznie bo z 6,5l do 8l w mieście
czy to normalne??????
zależy od stylu jazdy, ja w trasie schodzę do 4 l do 120km/h
Chodzi że jeżeli Twój styl nawet się nie zmienił to i tak spalanie zależy od tego jak gazujesz:lis7 pisze:nie mówię tutaj o stylu jazdy, bo nic mi się tutaj nie zmieniło
Nie panikuj, dołącz do wszystkich wyliczając spalanie wg tankowania...lis7 pisze:bo każdy wypowiada się, że mu spada spalanie,
w moim awx wyszło dokładnie 171KM 378NmjacekPlacekkk pisze:CrocodileReggae, Z Bory 4 montion 130 koni ile da radę bezpiecznie bez dymu wyciągnąć ? i ile taki koszt ?
naprawde light , jak dla mnie za light za ta kase , zobacz wyzej jak asv sie poprawil po wirusie u ciebie parametry na prawde duzo sie nie poprawilyniko02 pisze:Touran 2.0 TDI BKD w serii wyszło 142,3KM i 334,8NM przy 2440rpm, a miało być fabrycznie 140KM i 320NM, więc parametry ok. Ciepły ciężko palił, mapa została poprawiona, język kompa zmieniony na angielski i skasowana inspekcja. Silnik troszkę kopcił po zapaleniu, po wirusie mu przeszło. Pokazuje jeszcze błąd na 3 świecy, więc pewnie trzeba będzie mu wrzucić nowy komplet.
Po pierwszym pomiarze Witek powiedział mi co myyśli na temat samochodu, 180 kkm na blacie, sprzęgło trochę gumowe ale może przelatać jeszcze 100kkm zależy od użytkownika. ze względu na to właśnie sprzęgło zdecydowałem się na wersję lightową moda wyszło 158,2KM i 355,4NM przy 2421rpm i po konfrontacji z asfaltem jestem bardzo zadowolony. Pełna profeska, polecam niezdecydowanym. Będę dokonywał wpisów na temat eksploatacji, jeżeli coś niepokojącego się pojawi. Wykresik: +15KM i + 21NM
By niko02 at 2011-02-17
co chcesz w owym sofcie modyfikować/poprawiać?Smoke-rr pisze: zmodyfikowanie/poprawa softu w 1.9 DCI ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości