dokładnie zacytowałem Twoje wypowiedzi..mirass pisze:cowboy wróć do podstawówki i naucz czytać się ze zrozumieniem :green_fuck:
myślę że każdy sam sobie oceni kto tu się spuszcza..mirass pisze:Istotnie podpis jest jako marka firmy, ale nie spuszczanie się na wtryski
bo wydajność zależy między innymi od prawidłowego wyregulowania cisnienmirass pisze:Ja mówię o wydajności końcówek a ty o marce Bosch, człowieku od przekładania końcówek
zależy też od średnicy - dodam, że istnieje jeszcze mała róznica w średnicach otworków "216" BOSCH-a i BOSIO..
nie mówię o podkładkach regulacyjnych - mówię o przekładce i trzpieniu który występuje w zestawie naprawczym - kto się ma nauczyć czytac ze zrozumieniem ?mirass pisze:Dobry pompiarz ma podkładki regulacyjne na stanie
jeśli przekładka i trzpień we wtrysku "dawcy" jest zużyta to jest problem z regulacją i kłopot bo Bosio nie daje tego tylko samą końcówkę - i trzeba wymieniać z innych wtrysków - rzeczywiście takich używanych przekładek i trzpieni regulacyjnych pompiarz ma dużo do testowania jak robi tego dużo
między innymi dlatego kiedyś był taki urban legend, że na hybrydy nadają się wyłacznie ALH z przebiegiem rzędu do 50 tys. km, który to mit skutecznie został podważony...
jak wyżej - przeczytałeś to co napisałem ?mirass pisze:Co do maszyn na dwa ciśnienia nie ma ich dziesiątek w kraju
maszyna na dwa cisnienia to facet, który wie jakie i w którym miejscu podkładki regulacyjne włożyć żeby osiągnąć obydwa cisnienia, takie jakie chce z dokładnością do 1 Bara
a zmierzenie tego jest banalne - choć pewnie nie każdy o tym wie
na podstawie takich wpisów śmiem sadzić że jesteś mało poważny w merytorycznej dyskusji..mirass pisze:skoro Bosch zapewne wie o tych zdjęciach to czemu nie zrobił swoich sporo mają tyle kasy itp.? Napisz do nich - może żyją w nieświadomości. Odpalą Ci coś zapewne.
co więcej atakujesz mnie w mało elegancki sposób wiec widze że nie ma sensu sie pałować
??????mirass pisze:A może twierdzisz że wtryski robione przez mojego pompiarza to shit?
ja coś pisałem na ten temat ?
i to z mojej strony EOTWróć do sensu wątku albo zakończ go