chłopaki poszukuje właśnie większego tzn wydajniejszego icka jak w ARL . Mam IV ARL i zamierzam się do zrobienia FMIC a nie wiem jaki kupić ICka , racja u mnie ori jest taki cienki . Czy tak jak piszecie z V jest on wydajniejszy ??cowboy pisze:ori FMIC w ARL jest taki cienki i duzy jak chłodnica, takie FMICe są w MKV 2.0 TDIMatijas pisze:ori FMIC w ARL?
ogólnie starcza gdzieś do 1.7 moze 1,8 Bara
a wygląda tak
Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały itd...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re:
Jakie moce planujesz, ze chcesz zmieniac ICka w ARLu?
nie zaszkodzi mu napewno , temperatura mniejsza tym mu nie zaszkodze a co ma być mu ciepło . ponoć troszke lepiej się zbiera po tym zabiegu . Nie bez powodu ludzie to robią więc czemu nie .
- jakubek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tylko jeśli planujesz moc ok ~200KM to robienie FMIC bedzie jak wyrzucenie pieniędzy w błoto bo seryjny fmic wystarcza.
Dokladnie to mialem na mysli i dlatego zapytalem, lepiej troche dolozyc i zaaplikowac se gtb.
seryjnie 150KM a byłbym zadowolony 170-180 , ponoć po chipie po roku jazdy na nim lubi sie zacząć sypać
-
- Forum Master
Witam, ja mam u siebie w ibizie okolice 170KM, jeżdżę już przeszło dwa lata i wszystko jest ok.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Tomek
ma może ktoś rysunek z dokładnymi wymiarami żeby zrobić podstawkę pod map sensor do 1.8T ?? Znajomy by mi wyciął ale potrzebuje dokładnego rysunku najlepiej w CADzie
Wykrec map sensor, odrysuj szablon na jakiejs tekturce, daj koledze i z dyni.
Jak wy puszczacie tą rurę od ic belką. Za cholerę nie idzie jej tam wsadzić bo belka nie ma przelotu a po za tym na rogach jest zagięta i też rura tamtędy nie przejdzie
Witam zmieszcze 550x180x65 pod ori zderzak z dokladka 25th? nie mam czasu szukac bo konczy mi sie zaraz aukcja
- trzeci5
- Forum Master
Re: Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały itd
bez podcięcia wzmocnienia i zderzaka się nie obejdzie :helm:kiedyś u siebie tak robiłemVaxh pisze:Witam zmieszcze 550x180x65 pod ori zderzak z dokladka 25th? nie mam czasu szukac bo konczy mi sie zaraz aukcja
- grzechu4444
- Nowicjusz
- Kontakt:
Siema Pany Pytanie mam chcę do swojego AAZ-ta wstawić FMIC
turbawka to tylko K03 podkręcona (ładnie świszcze) i teraz pytanie czy taki icek http://allegro.pl/chlodnica-powietrza-i ... 27004.html" onclick="window.open(this.href);return false; nie bedzie czasem zbyt wielki ? tzn chodzi mi o to zeby nie mieć mega turbo dziury bo po podkreceniu turbawki golfik wkręca się już ładnie od 1,7 tyś
Pomożecie
turbawka to tylko K03 podkręcona (ładnie świszcze) i teraz pytanie czy taki icek http://allegro.pl/chlodnica-powietrza-i ... 27004.html" onclick="window.open(this.href);return false; nie bedzie czasem zbyt wielki ? tzn chodzi mi o to zeby nie mieć mega turbo dziury bo po podkreceniu turbawki golfik wkręca się już ładnie od 1,7 tyś
Pomożecie
[b]Kupię sprężyny obniżające -60 (przod) do golfa III 1,9TD 95rok[/b]
-
- Forum Master
Witam, pakuj, ewentualnie podkręcisz troszkę dawkę i będzie ok.
Im chłodniej tym lepiej.
Pozdrawiam.
Im chłodniej tym lepiej.
Pozdrawiam.
Tomek