To kolejny cud,a nie kicha.Musze się tam wybrać.cowboy pisze:185KM na 216stkach to kicha
To najlepszy z Twoich tekstów.Pewnie zapożyczony,jak wszystkie,ale dobry.cowboy pisze:ale ja nie mam zamiaru onanizowac się nad kreskami na papaierze
Ilu tunerów obdzwoniłeś,żeby się tego dowiedzieć?cowboy pisze:wystarczy ze sterownik hamowni dobiera 2x za dużą skale na osi NM
Pierwsze słowa,które coś tłumaczą.
Tak na marginesie,to chyba większość tych sterowników dobiera te skale nie tak,jak potrzeba.
Widzicie sami,jak łatwo retuszować wykresy,mając do dyspozycji taki sobie domowy,nieprofesjonalny sprzęt.
Tylko,jakoś mało kto na dowód tych super cyfer,poza nielicznymi wyjątkami, zapodaje film z akcji na drodze,a wszyscy szczycą się mega wykresówkami.
Ale pewnie jak nie ma czym jechać(tak jak u mnie),to chociaż wykresem się trzeba pochwalić.
Cowboy,życzę powodzenia w nowym projekcie,bo zapowiada się ciekawie,choć bardzo pracochłonny będzie,to wierzę,że Ci się uda.
Oby tylko ktoś nie był zazdrosny,bo z tym onanizowaniem się nad papierem może być...