Nie ma ognia bez dymu ..

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
i troche niutonaSkulek pisze:Hamownia inercyjna
I jakoś żaden nie okazał się być słusznym.cowboy pisze:ja nie sieje domysłów podałem dwa najprostsze do wyeliminowania przyczyny braku mocy na górze
Zrobiłem to dlatego,żeby uzmysłowić i udowodnić wam,że nie tylko na ...987 można zrobić duże moce.cowboy pisze:zarejestrowałes sie na forum po to żeby bronic tych zestawów z Renaulta?
Pierwsza sprawa,zapytaj roba,dlaczego wykres wyszedł z falą.Może powie prawdę,bo jakoś się nie kwapi.cowboy pisze:dla mnie 185KM jest więcej niz 170KM z falami dunaju, takie sa póki co fakty o aucie skulka
Idę o zakład,że jak zobaczysz to,co wkleję poniżej,to sam będziesz chciał ją kupić.cowboy pisze:weź od skulka tą przerobioną pompę
Jak mam zyskiwać sławę,to uwierz mi,nie tutaj.cowboy pisze:Ty zyskasz sławę a Sulek +15KM
Tak,moim zdaniem jest martwa,tylko już pewnie masz dosyć tego klienta,więc wcisnąłeś murob555 pisze:Nadal chcesz wszystko na karb pompy zwalic?
Dziwne,bo ponad 160 koni na 216tkach i 10tce wypluł,a to bardzo dobry wynik.rob555 pisze:Zobacz ze wynik na pompie 10 tez mizerny jak na osprzet zastosowany.
KolegoZULUS 28,specjalnie dla Ciebie,dla kolegi rob555,kolegi cowboy, a przede wszystkim dla kolegi Skulek,zamieszczam dowód na poparcie mojej teorii.ZULUS 28 pisze:sparrow, ten wykres co podałeś to jest na zdrowej oryginalnej 11 po przebiegu 100tys,daj teraz taki tylko z tą przerabianą 10 i będzie po temacie bo tak to tylko narazie wypisujesz jakie to są cudowne te 10 przerabiane a zero wyników
To sobie popatrz,bo jeszcze mało w życiu widziałeś.rafal102 pisze:Ja do dziś też nie widziałem mocnego TDI na przerabianej 10.. Głośno o tym ostatnio a brak wyników... więc coś z tym nie tak..
Miałem 230 ...sparrow pisze:Dziwne,bo ponad 160 koni na 216tkach i 10tce wypluł,a to bardzo dobry wynik.
gdybyś tak zrobił i jeżeli to co jest ww prawdą to wynik mógłby być lepszy.Skulek pisze: to wg Ciebie mam założyć z powrotem 'przeróbkę' i jechać hamować ? si ?
wtedy to już będzie przypieczętowanie wszystkiego i sie rozwieje wszystkie wątpliwości.Skulek pisze:Może zrobię tak:
Mianowicie podjadę na hamownie vtech'a w Olsztynie zrobię hamowanko, na tej 11
przełożę, pompę jak wróci od Byka i pojadę znowu na hamownie, na nastawniku ustawie takie same dawki ...
wg was powinno być lepiej ? Bez integracji w soft oczywiście...
Skulek pisze:Może zrobię tak:
Mianowicie podjadę na hamownie vtech'a w Olsztynie zrobię hamowanko, na tej 11
przełożę, pompę jak wróci od Byka i pojadę znowu na hamownie, na nastawniku ustawie takie same dawki ...
wg was powinno być lepiej ?
sparrow pisze:To sobie popatrz,bo jeszcze mało w życiu widziałeś.
Zastanów się co piszesz.. jak bym chciał szybkie auto to nie kupował bym passata który waży 1500kg. Te auto ma mnie wozić a nie się ścigać. Jak bym chciał auto na ćwiartkę to bym kupił audi a4 2.7 TT a nie 1.9 TDI.sparrow pisze:Gdyby tam dmuchnąć 1.8 i dolać paliwa,to ten Twój passat,tak samo,jak 200tu konny avf zostałby pogrążony.
Co ja piszę,już teraz nie masz o czym marzyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości