Turbo od ASZ do AXR
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
turbo od ASZ do AXR
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
turbo od ASZ do AXR
Właśnie bardziej chodzi mi o ten wąż, b o z tego starego nie da się nic wykombinowac bez docinania go, chodzi mi o połączenie tego odcinka:
turbo od ASZ do AXR
od strony IC wkładasz stary wąż i blokada metalowa w kształcie litery U - od strony turbo obcinasz na tym samym przewodzie metalowy element na szybkozłączkę i naciągasz na przejściówkę + opaska skręcanaKoJ@K pisze:Właśnie bardziej chodzi mi o ten wąż, b o z tego starego nie da się nic wykombinowac bez docinania go, chodzi mi o połączenie tego odcinka:
przejściówkę zakładasz na turbo i spinka metalowa w kształcie litery U
wykorzystujesz wszystko co masz + przejściówka i opaska skręcana
rozumieć ?
tu masz aukcje z przejściówką - ale najpierw sprawdź czy będzie pasowało
http://allegro.pl/przejsciowka-redukcja ... 32642.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
turbo od ASZ do AXR
Aha, no tak rozumiec Proste jak ... Tylko, że ten mój wąż ori jest taki trochę w kształcie " S " i nie wiem czy po obcięciu przypasi ?! Więc cza zamówic przejściówkę.
Dzięki Kulon,
No właśnie w tej aukcji te średnice co są podane to nie bardzo przypasują chyba... Zmierze wąż ile ma średnicy, ale z tego co kojarzę to chyba 40 mm ?!
Dzięki Kulon,
No właśnie w tej aukcji te średnice co są podane to nie bardzo przypasują chyba... Zmierze wąż ile ma średnicy, ale z tego co kojarzę to chyba 40 mm ?!
Ostatnio zmieniony śr paź 31, 2012 14:16 przez KoJ@K, łącznie zmieniany 1 raz.
turbo od ASZ do AXR
jak się popieści to się zmieściKoJ@K pisze:Tylko, że ten mój wąż ori jest taki trochę w kształcie " S " i nie wiem czy po obcięciu przypasi ?!
PL
PL
turbo od ASZ do AXR
a nie mozna by zastosowac węza od ASZ ? ostatnio za 50zł na alledrogo widziałem
Gdzie kończy sie odwaga... zaczyna sie Brawura :D
turbo od ASZ do AXR
no skoro turbo od ASZ to waz do IC z ASZ bedzie pasował P&P bo 101 a 130 ma iC w tym samym miejscu
Gdzie kończy sie odwaga... zaczyna sie Brawura :D
- Paviarotti
- Lord GTI
turbo od ASZ do AXR
No to taki wąż by tam chyba raczej nie wlazł, wyżej wkleiłem zdjęcie jak to teraz wygląda u mnie i trzeba to będzie rozwiązac najprościej tak jak napisał Kulon
Nie ASZ, a BTB - to praktycznie lub jest to samo co ASZ. Na FMICa niestety mnie nie stac, więc zostaje póki co ori ICek. No korekta musi byc, bo co mi po samej dmuchawce.
Nie ASZ, a BTB - to praktycznie lub jest to samo co ASZ. Na FMICa niestety mnie nie stac, więc zostaje póki co ori ICek. No korekta musi byc, bo co mi po samej dmuchawce.
- Paviarotti
- Lord GTI
turbo od ASZ do AXR
stawiam okolice 155KM bez "batorego" z tyłuPaviarotti pisze:ciekawe ile wypluje
PL
PL
- Paviarotti
- Lord GTI
turbo od ASZ do AXR
Stawiam na więcej. 10 koni mniej to ja miałem przy standardowej suszarce od AXRa, ale był już dymek z tyłu (i przez to jest trochę mniej zrobione).