Podniesienie mocy SDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
Podniesienie mocy SDI
Mam problem brak mocy w Golfie 2001r 1.9(AQM) SDI.
Auto po wymianie pasków, rolek, napinaczy itd.
Nie spodziewałem się rewelacji po SDI kupiony ze względu na niepewność oferowanych TDI mam pytanie czy można zainstalować turbinę jaka by pasowała i ewentualne koszta bądź inne sugestie pomagające wzmocnić osiągi(głównie przyspieszenie)
Auto po wymianie pasków, rolek, napinaczy itd.
Nie spodziewałem się rewelacji po SDI kupiony ze względu na niepewność oferowanych TDI mam pytanie czy można zainstalować turbinę jaka by pasowała i ewentualne koszta bądź inne sugestie pomagające wzmocnić osiągi(głównie przyspieszenie)
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Koszta cie przerosna.. taniej sprzedac i kupic TDI.daroslaw909 pisze:i ewentualne koszta bądź inne sugestie pomagające wzmocnić osiągi
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- krzys-jeruzal
- Użytkownik
- Kontakt:
no i własnie chodzi o to ze lepsze Wiem VR5 pasuje?? xD luzik... ale 2.5 TDi mozna posmigac ale sa one w znacznie ciezszych autach wiec nie wiem co by z tego bylo napewno wieksze spalanie
[url=http://img197.imageshack.us/my.php?image=golf1.jpg][img]http://img197.imageshack.us/img197/6116/golf1.th.jpg[/img][/url]
Sory ze nie w temat ale odnosnie tych 2,5 to dla mnie porażka !!
Kolosalne koszty ekspoatacji, awaryjne i ... zaryzykuje stwierdzenie Leniwe
miałem okazje jeździć A6 2,5 TDI z tym, że w automacie no auto chodzi nieźle ale po 2,5 spodziewałem się znacznie więcej, ba .. nawet zaryzykował bym stwierdzenie, że moim AHF-em nie zostawił by mnie dużo z tyłu
Kolosalne koszty ekspoatacji, awaryjne i ... zaryzykuje stwierdzenie Leniwe
miałem okazje jeździć A6 2,5 TDI z tym, że w automacie no auto chodzi nieźle ale po 2,5 spodziewałem się znacznie więcej, ba .. nawet zaryzykował bym stwierdzenie, że moim AHF-em nie zostawił by mnie dużo z tyłu
<wymoderowano>