Co myslicie o tej firmiei jej chipie ???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Co myslicie o tej firmiei jej chipie ???
http://www.bitpowers.cz
Mam możliwość zrobienia programy u tego gościa podobno jest dobry??
Wiecie cos może na ten temat??
Wielkie dzięki za info
Wielkie dzięki za info
Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2009 10:09 przez boss.p21, łącznie zmieniany 1 raz.
TDI AHU http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=312741
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: Co myslicie o tej firmiei jej chipie ???
gosc jest naprawde dobry, kilka lat wstecz robil softy dla jednego z wlascicieli nieistniejacej jeszcze... no wlasnie nazwy znanej firmy wrocławskiej nie podam sami sobie dodajcie.boss.p21 pisze:http://www.bitpowers.cz
Wielkie dzięki za info
tak ze ja tego polecam do chiptuningu jak siebie samego.
do tego mozesz jeszcze uderzyc we wrocku do jetronik'a wszyscy wymienieni w temacie zrobia ci dobra robote,
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
stary, nie wiem dla kogo stroił ale gość ma fanatastyczne pomysły. Wiem że obsługuje salony we Wrocku.evolution pisze:gosc jest naprawde dobry, kilka lat wstecz robil softy dla jednego z wlascicieli nieistniejacej jeszcze... no wlasnie nazwy znanej firmy wrocławskiej nie podam sami sobie dodajcie.boss.p21 pisze:http://www.bitpowers.cz
Wielkie dzięki za info
do tego mozesz jeszcze uderzyc we wrocku do jetronik'a wszyscy wymienieni w temacie zrobia ci dobra robote,
2 lata temu spłynął 115PD po jego sofcie u mnie w miasteczku gdzie mieszkam. Auto latało rok na jego sofcie. Co jest w sofcie? Masakra
Pół roku temu robilismy nowe Toledo z salonu po nim - dymil przemasakrycznie a turbo wytrzymało 30tys km.
www.vagtune.pl tel. 502730289
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
oki miras z bolem musze sie przyznac ze sie pomylilem, jesli to jest ten typ od salonow to wycofuje poprzednie slowa i potwierdzam to co napisales. pomylilem pana z innym gosciem ktory mnie dzis uswiadomil o co kamanmirass pisze:stary, nie wiem dla kogo stroił ale gość ma fanatastyczne pomysły. Wiem że obsługuje salony we Wrocku.evolution pisze:gosc jest naprawde dobry, kilka lat wstecz robil softy dla jednego z wlascicieli nieistniejacej jeszcze... no wlasnie nazwy znanej firmy wrocławskiej nie podam sami sobie dodajcie.boss.p21 pisze:http://www.bitpowers.cz
Wielkie dzięki za info
2 lata temu spłynął 115PD po jego sofcie u mnie w miasteczku gdzie mieszkam. Auto latało rok na jego sofcie. Co jest w sofcie? Masakra
Pół roku temu robilismy nowe Toledo z salonu po nim - dymil przemasakrycznie a turbo wytrzymało 30tys km.
przepraszam wszystkich za bledna informacje wczesniej
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- bradley
- Forum Master
W koncu tabele przyrostow skads sie musza brac Duzo paliwa+duzo powietrza i nieszczescie gotowemirass pisze:Pół roku temu robilismy nowe Toledo z salonu po nim - dymil przemasakrycznie a turbo wytrzymało 30tys km.
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
evolution pisze:oki miras z bolem musze sie przyznac ze sie pomylilem, jesli to jest ten typ od salonow to wycofuje poprzednie slowa i potwierdzam to co napisales. pomylilem pana z innym gosciem ktory mnie dzis uswiadomil o co kamanmirass pisze:stary, nie wiem dla kogo stroił ale gość ma fanatastyczne pomysły. Wiem że obsługuje salony we Wrocku.evolution pisze: gosc jest naprawde dobry, kilka lat wstecz robil softy dla jednego z wlascicieli nieistniejacej jeszcze... no wlasnie nazwy znanej firmy wrocławskiej nie podam sami sobie dodajcie.
przepraszam wszystkich za bledna informacje wczesniej
www.vagtune.pl tel. 502730289