A3 TDI Ambiente... Zielony dyliżans by Matthew_90
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- matthew_90
- Nowicjusz
- Kontakt:
A3 TDI Ambiente... Zielony dyliżans by Matthew_90
Witam wszystkich i zapraszam do oglądania i komentowania mojej fury, może to nie VW Golf, ale z grupy i na płyci podłogowej GOLFA IV
Przedstawiam Wam moje Audi A3 z silnikiem 1.9 TDI AHF 110km z roku 1999, więc wersja pomiędzy liftem tzn. nowe klamki, kluczyk scyzoryk, ale jeszcze z czerwonym podświetleniem zegarów.Nie jestem pewien, ale to chyba wersja Ambiente
Autko kupiłem jako pierwszy samochód w moim życiu jako 18-nasto latek Mam je już grubo ponda rok (końcówka 200 i teraz ma przejechane 226 tkm, a kupiłem z przebiegiem 179tkm od szwagra mojej siostry, który sprowadził w 2006 z niemiec od pierwszego właściciela, wiec przebieg realny na 99%
Chodzi jak lala Leje paliwo, olej wymieniam co 10 000km (Mobil 1 0w40 turbo diesel) i jedyne co zrobiłem to termostat, klocki, tarcze , rozrząd, miska olejowa (zerwany gwint od korka), chłodnica+dokładka zderzaka po spotkaniu przy dużej prędkości z borsukiem
Wyposażenie:
*climatronik (fajna zabawa z kodami diagnostycznymi)
*szyberdach
*full elektryka (to chyba wszędzie)
*duży fis (troszkę pikseli wypaliło co w audi prawie standard)
*tapicerka alcantara
*skórzana kierownica
*4x poduszka powietrzna
*centralny zamek otwierany z pilota w kluczyku + otwieranie i zamykanie szyb z pilota
*radio Sony cdx-gt616
*głośniki ori z subem w bagażniku (chyba nokia) miałem wcześniej dużą skrzynie JBL ze wzmacniaczem w bagażniku, ale sprzedałem, bo nie było miejsca na inne rzeczy
*CB President Johnny II + antena President Florida
*alusy 15" ori
Z modyfikacji to tylko lampki przód ringi + xenon 6000k, a tyl LED'y (które zimą parują i poliftowe chyba byłyby ładniejsze, ale w nocy pięknie LED'y się prezentują ) , alu ramki na zegarach, zaciski w czerwieni, ramki na tablice w kolor autka, tylna tablicznka podświetlana na biało (LED), szybki tylne boczne w czerni.
Plan na przyszłość:
Wymian lamp przód polift, tył jeszcze nie wiem na jakie , kierunki w błotniku, radio na Blaupunkt Seattle mp74 (mam już je) ,wymiana głośników i subwoofer'a tego oryginalnego na jakiś mocniejszy w to samo miejsce, zmiana dokładki zderzaka na polift z halogenami, pomalowanie tylnej dokładki, progów i wszystkich listew i jakaś fajna fela 17-18" (chyba Projektzwo 18")
Dalsza przyszłość tzn tak do połowy 2011 to wymiana 8L na 8P lub A4 B7 oczywiście 2.0 TDI może z DSG
foty
PO ZAKUPIE:
TERAZ:
Przedstawiam Wam moje Audi A3 z silnikiem 1.9 TDI AHF 110km z roku 1999, więc wersja pomiędzy liftem tzn. nowe klamki, kluczyk scyzoryk, ale jeszcze z czerwonym podświetleniem zegarów.Nie jestem pewien, ale to chyba wersja Ambiente
Autko kupiłem jako pierwszy samochód w moim życiu jako 18-nasto latek Mam je już grubo ponda rok (końcówka 200 i teraz ma przejechane 226 tkm, a kupiłem z przebiegiem 179tkm od szwagra mojej siostry, który sprowadził w 2006 z niemiec od pierwszego właściciela, wiec przebieg realny na 99%
Chodzi jak lala Leje paliwo, olej wymieniam co 10 000km (Mobil 1 0w40 turbo diesel) i jedyne co zrobiłem to termostat, klocki, tarcze , rozrząd, miska olejowa (zerwany gwint od korka), chłodnica+dokładka zderzaka po spotkaniu przy dużej prędkości z borsukiem
Wyposażenie:
*climatronik (fajna zabawa z kodami diagnostycznymi)
*szyberdach
*full elektryka (to chyba wszędzie)
*duży fis (troszkę pikseli wypaliło co w audi prawie standard)
*tapicerka alcantara
*skórzana kierownica
*4x poduszka powietrzna
*centralny zamek otwierany z pilota w kluczyku + otwieranie i zamykanie szyb z pilota
*radio Sony cdx-gt616
*głośniki ori z subem w bagażniku (chyba nokia) miałem wcześniej dużą skrzynie JBL ze wzmacniaczem w bagażniku, ale sprzedałem, bo nie było miejsca na inne rzeczy
*CB President Johnny II + antena President Florida
*alusy 15" ori
Z modyfikacji to tylko lampki przód ringi + xenon 6000k, a tyl LED'y (które zimą parują i poliftowe chyba byłyby ładniejsze, ale w nocy pięknie LED'y się prezentują ) , alu ramki na zegarach, zaciski w czerwieni, ramki na tablice w kolor autka, tylna tablicznka podświetlana na biało (LED), szybki tylne boczne w czerni.
Plan na przyszłość:
Wymian lamp przód polift, tył jeszcze nie wiem na jakie , kierunki w błotniku, radio na Blaupunkt Seattle mp74 (mam już je) ,wymiana głośników i subwoofer'a tego oryginalnego na jakiś mocniejszy w to samo miejsce, zmiana dokładki zderzaka na polift z halogenami, pomalowanie tylnej dokładki, progów i wszystkich listew i jakaś fajna fela 17-18" (chyba Projektzwo 18")
Dalsza przyszłość tzn tak do połowy 2011 to wymiana 8L na 8P lub A4 B7 oczywiście 2.0 TDI może z DSG
foty
PO ZAKUPIE:
TERAZ:
Ostatnio zmieniony ndz mar 14, 2010 22:18 przez matthew_90, łącznie zmieniany 7 razy.
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Auto bardzo ładne, ale te lampki zmień najlepiej na serie Felgi wstawiaj 18stki bo jak kupisz 17stki to po kilku miesiącach będą wydawać się Ci małe.
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
Witamy Lubliniec
Tak jak koledzy wyżej: lampy out. Dobra gleba i koło i autko odżyje
Tak jak koledzy wyżej: lampy out. Dobra gleba i koło i autko odżyje
viewtopic.php?f=87&t=230638 -< Bordowy MK2 by Quiet
- matthew_90
- Nowicjusz
- Kontakt:
Panowie przyjdzie wiosna to lampki będą inne
Felgi poszukuje i raczej 18''
Zawias będzie, ale bez przesady, bo jak wiecie w A3 i Golfach IV TDI strasznie misa olejowa zwisa i zdarza się że na standardowym zawiasie się przyciera ach te nasze POLSKIE drogi
Felgi poszukuje i raczej 18''
Zawias będzie, ale bez przesady, bo jak wiecie w A3 i Golfach IV TDI strasznie misa olejowa zwisa i zdarza się że na standardowym zawiasie się przyciera ach te nasze POLSKIE drogi
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=312460
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
No ja w zime zachaczyłem o lód i miske urwałem...
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
- matthew_90
- Nowicjusz
- Kontakt: