A nawet jest już "pewniak" na obecne aluminiumM4N14K pisze:no i są rozważania nad felgą na przyszły sezon
VW PASSAT kombi by M4N14K [B5] AFN+, RECARO,...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
VW PASSAT kombi by M4N14K [B5]
M4N14K, już wykombinowałeś nowe koło ?
Bo to że ASA zostały sprzedane to już wiem
Bo to że ASA zostały sprzedane to już wiem
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Jeszcze nie zostały sprzedane, ale jest kupiec i jest kwestią czasu dobicie dealu
koło juz mam inne ale chwalić się nie ma czym, kupione na szybko i po to żeby kilometry (których robię nie mało) miło mi mijały
jest felga od Audi R16 i tylko 7"szerokości
przyjdzie czas i będziemy myśleć nad fajnym kołem a teraz musi być takie co wytrzyma ok 5tyś km miesięcznie
koło juz mam inne ale chwalić się nie ma czym, kupione na szybko i po to żeby kilometry (których robię nie mało) miło mi mijały
jest felga od Audi R16 i tylko 7"szerokości
przyjdzie czas i będziemy myśleć nad fajnym kołem a teraz musi być takie co wytrzyma ok 5tyś km miesięcznie
- elpiotrek
- Forum Master
M4N14K, właśnie słyszałem od kolegi z pracy co mieszka u Ciebie w bloku że kolo się zmieniło ale nie wiedziałem że wybór padł na awdi
Moja szara gadzina :D
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
Felgi były super, rozmiar idealny, ale dla kogoś kto robi mniej kilometrów i jeździ po lepszych drogach, niestety ja jeżdżę trochę za dużo. Padło na audi bo mi się zawsze bardzo podobaly te felgi, lepiej by było gdyby były to 17" no i szerokość na jakieś 8" minimum. Jest jak jest i do końca tego sezonu tak zostanie. Nie jestem z tego powodu szczęśliwy ale co zrobić. Na przyszły sezon zobaczymy jaka będzie koncepcja i jak bedzie z kasą, może coś pomodze
Szybko zacząłeś sezon zimowy z tym kołem
Jak do śmigania to fajne koło i bezproblemowy rozmiar jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju polskie atrakcje drogowe
Jak do śmigania to fajne koło i bezproblemowy rozmiar jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju polskie atrakcje drogowe
M4N14K, jak na rozmiar 16 to naprawdę ładne koła, może nie powalają na kolana jak poprzednie ASA ale za to komforcik jaki
Drive It Like You Stole It ...
Odbiorę to jako komplementSagi pisze:może nie powalają na kolana jak poprzednie ASA
Fakt, że te audi mają coś w sobie i przy obniżonym aucie dają bardzo ciekawy efekt.
phanteon, Sagi, pewnie coś ode mnie chcecie
a komfort na 16'' jest ale ja wolałem 18''
mam nadzieję że na przyszły sezon się coś wymyśli
a póki co to wymieniłem komplecik hamulców (tarcze i klocki)
a komfort na 16'' jest ale ja wolałem 18''
mam nadzieję że na przyszły sezon się coś wymyśli
a póki co to wymieniłem komplecik hamulców (tarcze i klocki)
jeśli długo nie pisałem o nowościach to wiedzcie że coś się dzieje
jutro może zrobię jakąś aktualizację
jutro może zrobię jakąś aktualizację
Pokazuj co tak wymodziłeś