hahaha a ja chcę przód do mojego, ale skór z mojej taksy nie oddamphanteon pisze:chociaż wolałbym fotele z "chromolajna".
Czarna Passta B5FL by phanteon (gewinde, 18stki, obrysówki)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Flaszkę postawisz i nie ma tematutruckman pisze:a skąd miałem wiedziec ze sie znacie i to tylko żarty
Przecież są na alledrogo - tylko jak zwykle na drugim końcu świataledman pisze:a ja chcę przód do mojego,
Twój ojciec twierdzi, że ja mam skóry z taksówkiledman pisze:ale skór z mojej taksy nie oddam
Dobrze gadasz, podpinam się do tematuphanteon pisze:Flaszkę postawisz i nie ma tematu
Nawet jak kupisz w kolorze to i tak pewnie będzie do malowanialedman pisze: a ja chcę przód do mojego
hmmm, patrząc na rodzaj skóry, kraj pochodzenia i wersję auta...phanteon pisze:Twój ojciec twierdzi, że ja mam skóry z taksówki
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n
Na drzewoKill3ill pisze:hmmm, patrząc na rodzaj skóry, kraj pochodzenia i wersję auta...
Skóra nie jest w wersji taksówkarskiej
To akurat oczywiste. Po 500 tys jest zmieniona.Skóra nie jest w wersji taksówkarskiej
tak w ramach dowcipu
U mnie skóra zmieniona, u Ciebie wałki nadal nietruckman pisze:To akurat oczywiste. Po 500 tys jest zmieniona.
bo jeszcze mają wiele kilometrów przed sobąU mnie skóra zmieniona, u Ciebie wałki nadal nie
Teraz mam ambitny plan na doprowadzenie padliny do dobrego stanu
kur wa środek prawie jak Twój http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw ... =EstateCar" onclick="window.open(this.href);return false;phanteon pisze:Skóra nie jest w wersji taksówkarskiej
Pewnie czysty przypadek
nie no, to inna skórka, a Ty czepliwy jesteś hehehehKill3ill pisze:kur wa środek prawie jak Twó
Zobacz różnice na poddupniku - masz 3 części a do tego skóra u mnie jest wentylowana.
No no cudeńko , robi wrażenie
------> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=474741" onclick="window.open(this.href);return false; <---------
no jestem, bo passata dobra dzifka jest i szukam dziury w całymledman pisze: a Ty czepliwy jesteś
Auto kozak, wczoraj z krótka obczajony, ładnie wygląda na tej feldze z gwintem. Z tym błotnikiem odstającym tak jeździsz? Nie boisz się że kogoś lub coś zaczepisz??
moje MK1 viewtopic.php?f=86&t=477224&p=5739466#p5739466" onclick="window.open(this.href);return false;