AUDI S3 1.9 TDI ARL 240/450! Powrót! Prezent pod Choinkę! :)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Auto często stoi na saskiej 1 zdjęcie od góry na rózach własnie jest z Francuskiej Pozdrawiam!
Na chwile obecna rezalizuje swoje plany m.in Lampy poszły do regeneracji a mianowicze WYWALAM LEDY!, maluje wszystko co mozliwe w srodku na czarno
Na chwile obecna rezalizuje swoje plany m.in Lampy poszły do regeneracji a mianowicze WYWALAM LEDY!, maluje wszystko co mozliwe w srodku na czarno
Super fura !!!!!! ARL robi robote Big pompa jak cie wyszlo finansowo sprzeglo mozesz na priv slyszalem ze apsik ma dobre graty na stanie....
-
- GREEN
- Kontakt:
ARL pod maską i super mody auto naprawde godne miską nie bijesz na takim - ? mam osłonki do ARL miski olejowej jak by co to pw zadowolony jestes z produktów liqui moly ? sam mam zamiar użyć płukanki do wymiany oleju a zalać oliwą valvoline moje mk IV
Miska całą czesciej zachaczam dolna rozporka Co do LM to nie wiem Wcześniejszy właściciel kazał to leje
Uzieblo jestem ciekawy jaki masz głosik na 3 calowym wydechu ? głośny jest i czy on jest własnej roboty ?
" onclick="window.open(this.href);return false; Tak to jest na postoju.
Głosik hmmmm nigdy byś nie powiedział ze to diesel Dźwięk podczas jazdy jest całkiem inny. Wydech jest że nie własny ale customowy robione w El-tecku.
Głosik hmmmm nigdy byś nie powiedział ze to diesel Dźwięk podczas jazdy jest całkiem inny. Wydech jest że nie własny ale customowy robione w El-tecku.
to sprzęgło na spieku po jakim przebiegu się zużyło? i jak sprawuje się to "zza oceanu"? na czym polega wzmocnienie tego docisku dokładnie bo skoro słoneczko zostaje pojedyncze to co tam można wzmocnić? zahartować łapki w starym czy zwiększyć grubość kamienia?
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
raczej tego się nie dowiesz, auto miało wypadek i zostało rozsprzedane na części... właściciel aktualnie ma R32