Audi A4B6 Avant Black, Low, Clean
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Audi A4B6 Avant Black, Low, Clean
Witam wszystkich forumowiczów Nadszedl czas aby przedstawic wam moj nowy nabytek ktorm jest Audi A4B6 z 2003r
Silnik - 1.9 TDI PD (AVF) 130KM 310Nm
Skrzynia - Manualna 6cio biegowa
Zawieszenie - Gwint
Wyposazenie - abs, esp, dwustrefowa klimatyzacja, 6 poduszek, tempomat, elektryczne szyby, lusterka, szyberdach, regulacja kierownicy w 2 plaszczyznach, chrom pakiet, alufelgi 16" oe audi i sporo wiecej bajerow ;D
Kolor - czarny LZ9W - EBONYSCHWARZ PERLEFFEKT
Tak z grubsza to chyba wszystko
Stare fotki się przeterminowały więc wrzucam aktualne
Tu jeszcze koza
A tu fotki z ostatniego spotu Audi Klub Podlasie
Silnik - 1.9 TDI PD (AVF) 130KM 310Nm
Skrzynia - Manualna 6cio biegowa
Zawieszenie - Gwint
Wyposazenie - abs, esp, dwustrefowa klimatyzacja, 6 poduszek, tempomat, elektryczne szyby, lusterka, szyberdach, regulacja kierownicy w 2 plaszczyznach, chrom pakiet, alufelgi 16" oe audi i sporo wiecej bajerow ;D
Kolor - czarny LZ9W - EBONYSCHWARZ PERLEFFEKT
Tak z grubsza to chyba wszystko
Stare fotki się przeterminowały więc wrzucam aktualne
Tu jeszcze koza
A tu fotki z ostatniego spotu Audi Klub Podlasie
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2015 12:37 przez AdiK__, łącznie zmieniany 9 razy.
Audi A4B6 by AdiK__
Fajne autko
co do silnika, to chyba jednak PD miało być, po PB to się z benzyną kojarzy:p dobra opcja, że złapałeś wersję ze skrzynią 6. Wyposażenie całkiem fajne, chociaż nie mogę nigdy ogarnąć dlaczego jakieś 80% tych modeli ma elektrykę z przodu tylko... musiała być niezła dopłata. Poza tym fotele 'naleśniki' są takie sobie, ale zaskoczyły mnie, że trzymają nawet nie najgorzej.
Ogólnie szerokości, a plany pewnie jakieś się pojawią
co do silnika, to chyba jednak PD miało być, po PB to się z benzyną kojarzy:p dobra opcja, że złapałeś wersję ze skrzynią 6. Wyposażenie całkiem fajne, chociaż nie mogę nigdy ogarnąć dlaczego jakieś 80% tych modeli ma elektrykę z przodu tylko... musiała być niezła dopłata. Poza tym fotele 'naleśniki' są takie sobie, ale zaskoczyły mnie, że trzymają nawet nie najgorzej.
Ogólnie szerokości, a plany pewnie jakieś się pojawią
Audi A4B6 by AdiK__
18
Felgi po renowacji
czas zarzucać na samochód
Serdeczne podziękowania dla Adriana który zajmuje się polerką felg, wielki ukłon w Twoją stronę Przyjacielu za wyśmienicie wykonaną robotę. Dla zainteresowanych polerką z sokółki oraz okolic zapraszam, podam namiary
Felgi po renowacji
czas zarzucać na samochód
Serdeczne podziękowania dla Adriana który zajmuje się polerką felg, wielki ukłon w Twoją stronę Przyjacielu za wyśmienicie wykonaną robotę. Dla zainteresowanych polerką z sokółki oraz okolic zapraszam, podam namiary
Audi A4B6 by AdiK__ - 18" - Nowe fotki
elegansio, chociaż fela w polerce tak średnio do mnie przemawia:)
Dekielki będą na dniach i odświeżenie polerki bo przez zimę trochę zmatowiały
VAGi z różnych okresów mają różne dziwne "wymysły" wcześniej, za czasów B5, czy Mk IV była kwestia asymetrycznych luster, a potem właśnie te nieszczęsne korby z tyłu (które sam też mam ) Widziałem nawet Mk V R32 na korbach Jedna z teorii głosi, że to w ramach bezpieczeństwa - kierowca i pasażerowie mają mieć ułatwione wyjście z auta, gdy to wpadnie do jezioramiskieusz pisze:nie mogę nigdy ogarnąć dlaczego jakieś 80% tych modeli ma elektrykę z przodu tylko