Mam up-a z " automatem" , ale ani tym, ani żadnym innym autem nie potrafię cofać jadąc do przodu.no_wa pisze:przy jeździe do przodu cofa wam się auto? Normalnie zjeźdza?
Może usiadłeś tyłem?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Mam up-a z " automatem" , ale ani tym, ani żadnym innym autem nie potrafię cofać jadąc do przodu.no_wa pisze:przy jeździe do przodu cofa wam się auto? Normalnie zjeźdza?
Ale po doszukaniu się oficjalnych źródeł (Garmin) powyższa informacja brzmi następująco:Lifetime map updates are available for a onetime fee of 99 euros (19.95 within the first 30 days of use).
W tej chwili już sam nie wiem, jak to jest.Regular map updates for two years are available at a onetime fee of 99 euros (19.95 within the first 30 days of use).
Kupując auto masz przez chyba 30 dni możliwość zakupu w promołszon za 19 ojro na 2 lata aktualizacje. Normalna cena jest 99 ojro. Aktualizacje są 4 razy do roku.ralph7 pisze:Ja mam pytanie z innej beczki. Czy ktoś już zastanawiał się, jak będzie wyglądać aktualizacja map w tym systemie Maps & More?
Znalazłem w internecie (na wielu zagranicznych stronach) informację:
Lifetime map updates are available for a onetime fee of 99 euros (19.95 within the first 30 days of use).
Ale po doszukaniu się oficjalnych źródeł (Garmin) powyższa informacja brzmi następująco:
Regular map updates for two years are available at a onetime fee of 99 euros (19.95 within the first 30 days of use).
W tej chwili już sam nie wiem, jak to jest.
Używaliście do tego Navigon Fresh? Czy oprócz aktualizacji map za którą się płaci 19euro na 2 lata, aktualizuje się np. system? Czy system można aktualizować za darmo?jhosef pisze:Kupując auto masz przez chyba 30 dni możliwość zakupu w promołszon za 19 ojro na 2 lata aktualizacje. Normalna cena jest 99 ojro. Aktualizacje są 4 razy do roku.ralph7 pisze:Ja mam pytanie z innej beczki. Czy ktoś już zastanawiał się, jak będzie wyglądać aktualizacja map w tym systemie Maps & More?
Znalazłem w internecie (na wielu zagranicznych stronach) informację:
Lifetime map updates are available for a onetime fee of 99 euros (19.95 within the first 30 days of use).
Ale po doszukaniu się oficjalnych źródeł (Garmin) powyższa informacja brzmi następująco:
Regular map updates for two years are available at a onetime fee of 99 euros (19.95 within the first 30 days of use).
W tej chwili już sam nie wiem, jak to jest.
My to wykupilśmy ale z opóźnieniem. Dzwoniłem w tej sprawie do Navigona bo nam kod nie chciał działać ale facet rzeczowo pomógł. Wykupiliśmy. Uważam, że warto.
jhosef, w moim przypadku jest to już urządzenie od Garmina.jhosef pisze:ralph7, ale to nie jest garmin a navigon.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości