Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 piteks
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Trzeba było Panu zrobić wykład o car detailingu, a na koniec skasować za dostarczoną mu wiedzę
- piteks
- _
Popadało dzisiaj i auto już nie jest czyste ale za to można było sobie przypomnieć jak kropelkuje Glasur
Ładne takie rowniutkie
Był: VW Polo 6N2, VW Golf 4, VW Golf 5,VW Passat B6, VW Golf 7, jest VW Jetta i VW GTI Performance 2018
Re: Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 pite
a nie pomyślałem o tymmarcinde pisze:Bo zakraplaczem układane na masce
Był: VW Polo 6N2, VW Golf 4, VW Golf 5,VW Passat B6, VW Golf 7, jest VW Jetta i VW GTI Performance 2018
- piteks
- _
Widzę, że się dobrze bawicie . Poprawię Was tylko, że to nie maska, a dach
Aby nie było, że w środku się nic nie robi, to wrzucam fotki . Odkurzanie, mycie plastików SV plastic wash, dressing SV protecton, na skórę colourlock, a dywaniki umyte szamponem SV lavish + APC od SG i pokryte SV pneu .
Teraz tylko mycie z zewnątrz ale poczekam do soboty, bo jutro wg prognoz może u mnie padać
Aby nie było, że w środku się nic nie robi, to wrzucam fotki . Odkurzanie, mycie plastików SV plastic wash, dressing SV protecton, na skórę colourlock, a dywaniki umyte szamponem SV lavish + APC od SG i pokryte SV pneu .
Teraz tylko mycie z zewnątrz ale poczekam do soboty, bo jutro wg prognoz może u mnie padać
Mimo że guma wypielęgnowana jak trzeba to jednak welur robi większą robotępiteks pisze:Widzę, że się dobrze bawicie . Poprawię Was tylko, że to nie maska, a dach
- piteks
- _
Welurowe dywaniki już czekają na lepszą pogodę . W standardzie są właśnie welurowe, a te wydębiłem na czas słoty jesienno-zimowej
Tak myślałem , taki komentarz zaczepnypiteks pisze:Welurowe dywaniki już czekają na lepszą pogodę . W standardzie są właśnie welurowe, a te wydębiłem na czas słoty jesienno-zimowej
- piteks
- _
Nic się nie dzieje
Zresztą, co ciekawe, ty dywaniki chyba nie są z gumy tylko z jakiegoś tworzywa. W dotyku i zachowaniu dużo sztywniejsze. Świetnie dopasowane do wszelkich zagięć w podłodze. No i rant wokoło jest wysoki więc ryzyko, że błoto dostanie się na wykładzinę jest bardzo małe . Z podobnego materiału też jest wykonana mata do bagażnika. Nawet jak się coś z zakupów wyleje, to nie problemu .
Zresztą, co ciekawe, ty dywaniki chyba nie są z gumy tylko z jakiegoś tworzywa. W dotyku i zachowaniu dużo sztywniejsze. Świetnie dopasowane do wszelkich zagięć w podłodze. No i rant wokoło jest wysoki więc ryzyko, że błoto dostanie się na wykładzinę jest bardzo małe . Z podobnego materiału też jest wykonana mata do bagażnika. Nawet jak się coś z zakupów wyleje, to nie problemu .
- piteks
- _
W święta nie wypada jeździć brudną furmanką więc przeprowadziłem szybką akcję mycia. Szybką, bo się zmieściłem w przerwie pomiędzy opadami deszczu
Wyjazd przed garaż i piana od SG w akcji
Następnie szampon Zymol Auto Wash
O proszę jak pięknie kropelkuje Gyeon Rim
Szybkie osuszanie, bo jeszcze coś tam słonko świeci ale już ciągną kolejne ciemne chmury. O i proszę. Drzwi osuszone, a woda znowu wypłynęła spod lusterka
Wjazd do garażu i deszcz już nam niestraszny . Teraz można podkręcić szajn
I coś tam się odbija
Mam nadzieję, że już jutro nie będzie padało, przynajmniej tak mówią prognozy. W przeciwnym wypadku trzeba będzie odpalić buty
P.S.
Wesołych Świąt
Wyjazd przed garaż i piana od SG w akcji
Następnie szampon Zymol Auto Wash
O proszę jak pięknie kropelkuje Gyeon Rim
Szybkie osuszanie, bo jeszcze coś tam słonko świeci ale już ciągną kolejne ciemne chmury. O i proszę. Drzwi osuszone, a woda znowu wypłynęła spod lusterka
Wjazd do garażu i deszcz już nam niestraszny . Teraz można podkręcić szajn
I coś tam się odbija
Mam nadzieję, że już jutro nie będzie padało, przynajmniej tak mówią prognozy. W przeciwnym wypadku trzeba będzie odpalić buty
P.S.
Wesołych Świąt
Wesołych Świąt piteks dla Ciebie i rodzinkipiteks pisze: P.S.
Wesołych Świąt
P.S. shine jest
Wesołego dla wszystkich kolegów!
Szajn konkret jak zawsze, ja dzisiaj nie dałem rady ogarnąć mycia, ale noc jeszcze młoda może się uda
Szajn konkret jak zawsze, ja dzisiaj nie dałem rady ogarnąć mycia, ale noc jeszcze młoda może się uda
Umówiłem się na za niecałe dwa tygodnie na odchwaszczenie samochodu. W tym zakładzie: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 352&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Gość gaduła, ale dzięki temu, że czytam wasze posty, to przynajmniej miałem jakieś pojęcie co mówi Coś o woskach Japońskich itd...
Gość gaduła, ale dzięki temu, że czytam wasze posty, to przynajmniej miałem jakieś pojęcie co mówi Coś o woskach Japońskich itd...
Na codzień: Golf VII Variant 1.4 TSI DSG
Od święta: Audi 80 Avant 2.8 Quattro
Od święta: Audi 80 Avant 2.8 Quattro