2016 Caddy Trendline 1.4 TSI manual / Biały Candy White
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Cześć wszystkim.
Pomyślałem że pokaże wam moje codzienne auto jakim jest Caddy z silnikiem 1.4 benzynowym 125 KM i 6-biegową manualną skrzynią. Auto zakupione kilka miesięcy temu w VW City Motors Gdańsk , jako "następca" Golfa GTI mk7 Chciałem konfigurować samemu ale czekanie by trochę trwało, a że na placu był akurat praktycznie identyczny, to nie było się nad czym zastanawiać. Jedyne obiekcje miałem czy aby wersja benzyna w tym nadwoziu sprawdzi się, czy nie będzie za dużo palić itd. Jednak po jeździe demo dieslem i benzyną było jasne dla mnie, że benzyna będzie słusznym wyborem. Auto jest bardzo wygodne i o dziwo daje nawet mikro frajdę z jazdy. Jest to wersja osobowa, czyli ma zabudowane plastikami słupki od środka, zabudowany bagażnik i klasyczną tapicerkę. Jeśli będą jakieś pytania, śmiało piszcie, postaram się odpowiedzieć
Wyposażenie:
- Kierownica multifunkcyjna
- Skórzana kierownica, gałka zmiany biegów i hamulec ręczny
- Discovery Media z nawigacją
- Klimatyzacja automatyczna
- Czujnik nagłego hamowania ukryty w znaczku VW
- Czujniki parkowania tył
- Przyciemniane szyby (akurat tej opcji bym nie brał gdybym konfigurował)
Jedyne czego mi brakuje to podgrzewanych foteli, a tak nie ma co narzekać. Z ciekawostek, przód auta od razu został zabezpieczony przezroczystą folią samoregenerującą, dzięki czemu nie ma żadnych odprysków, przebieg na dziś około 15 tys. km.
Pomyślałem że pokaże wam moje codzienne auto jakim jest Caddy z silnikiem 1.4 benzynowym 125 KM i 6-biegową manualną skrzynią. Auto zakupione kilka miesięcy temu w VW City Motors Gdańsk , jako "następca" Golfa GTI mk7 Chciałem konfigurować samemu ale czekanie by trochę trwało, a że na placu był akurat praktycznie identyczny, to nie było się nad czym zastanawiać. Jedyne obiekcje miałem czy aby wersja benzyna w tym nadwoziu sprawdzi się, czy nie będzie za dużo palić itd. Jednak po jeździe demo dieslem i benzyną było jasne dla mnie, że benzyna będzie słusznym wyborem. Auto jest bardzo wygodne i o dziwo daje nawet mikro frajdę z jazdy. Jest to wersja osobowa, czyli ma zabudowane plastikami słupki od środka, zabudowany bagażnik i klasyczną tapicerkę. Jeśli będą jakieś pytania, śmiało piszcie, postaram się odpowiedzieć
Wyposażenie:
- Kierownica multifunkcyjna
- Skórzana kierownica, gałka zmiany biegów i hamulec ręczny
- Discovery Media z nawigacją
- Klimatyzacja automatyczna
- Czujnik nagłego hamowania ukryty w znaczku VW
- Czujniki parkowania tył
- Przyciemniane szyby (akurat tej opcji bym nie brał gdybym konfigurował)
Jedyne czego mi brakuje to podgrzewanych foteli, a tak nie ma co narzekać. Z ciekawostek, przód auta od razu został zabezpieczony przezroczystą folią samoregenerującą, dzięki czemu nie ma żadnych odprysków, przebieg na dziś około 15 tys. km.
Fajny, tez kiedys byl plan aby pójść w ta strone ale padlo na folfa.
P.s. GTI sprzedany?
P.s. GTI sprzedany?
Był: VW Polo 6N2, VW Golf 4, VW Golf 5,VW Passat B6, VW Golf 7, jest VW Jetta i VW GTI Performance 2018
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Bardzo fajne autko .
Gratuluję zakupu i życzę zadowolenia
P.S.
Piękny szajn
Gratuluję zakupu i życzę zadowolenia
P.S.
Piękny szajn