Możnaby jeszcze ślady po angliku zatrzeć, czyli zamienić przycisk awaryjnych z ogrzewaniem tylnej szyby i wymienić tunel, żeby ręczny był bliżej fotela kierowcy
Super, że auto jest serią z zewnątrz, a pod maską ogień - takie auta są najlepsze, cichociemne Jeszcze emblemat 1.6 by się przydał To musi być piękne, pod światłami 320i E36 w gazie, w środku banda karków, kręcą na luzie do odciny, zielone, a Ty spokojnie dajesz gazu i odjeżdżasz im na parę długości
VW Passat B5 (3BG) 1.8T
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
VW Passat B5 (3BG) 1.8T
Można by ale w sumie po co....S7TDI pisze:Możnaby jeszcze ślady po angliku zatrzeć, czyli zamienić przycisk awaryjnych z ogrzewaniem tylnej szyby i wymienić tunel, żeby ręczny był bliżej fotela kierowcy
Przy sprzedaży przecież nie będę ukrywał pochodzenia samochodu.
Co do awaryjnych to się zastanawiałem ale szczerze mówiąc wolę taki układ
Tunel miałem przełożyć ale jakoś się przyzwyczaiłem
Ogólnie zająłem się silnikiem a reszta to drugoplanowa sprawa.
Jak już mechanicznie będzie to co bym chciał to pewnie zabiorę się za te pierdołki i za wygląd
Tak miało byćS7TDI pisze:Super, że auto jest serią z zewnątrz, a pod maską ogień
Ale z tym ogniem to nie przesadzaj
Po naszych drogach w tej chwili jeździ od groma seryjnych samochodów sporo szybszych od Paska - powiedzmy, że nie odstępuje od średniej
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
- Chmielu
- Kontakt:
VW Passat B5 (3BG) 1.8T
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
VW Passat B5 (3BG) 1.8T
no to ja odgrzeje kotleta bardzo ladne wozio
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
VW Passat B5 (3BG) 1.8T
A ile wydusił po samym wirusie bo seria to 150 dobrze kojarzę
VW MK3 TDI GT special AFN 140ps
- Chmielu
- Kontakt:
VW Passat B5 (3BG) 1.8T
Christopherek, podziękował
BTW dzisiaj byłem z kolegą na oględzinach i zakupiliśmy mu Paska 3BG 2.8 4-motion - fajnisty,
ale muszę powiedzieć z nieukrywaną satysfakcją, że moje 1.8T jest znacznie szybsze
Seria wyszła mi 157 kuni i 215 NM, po samum wirusku było 188 kucy i 288 NM z tego co pamiętam (nie mogę odkopać wykresu teraz) - ogólnie robiłem pod kątem delikatnie a nie na wyczynmaćkowiak pisze:A ile wydusił po samym wirusie bo seria to 150 dobrze kojarzę
BTW dzisiaj byłem z kolegą na oględzinach i zakupiliśmy mu Paska 3BG 2.8 4-motion - fajnisty,
ale muszę powiedzieć z nieukrywaną satysfakcją, że moje 1.8T jest znacznie szybsze