dziś przyszła paczka i zegarki od sportaaa mhmhh tylko koleś poleciał w kulki bo deski mi nie przysłał co trzyma zegarki i sam musialem ją zrobić, ale ma przysłać czujnik od vw sirocco znalazłem w garażu i prawidłowo pokazuje temp
było : Honda Dj1 50cmm 93r, Kingway Swift 50 4T 08r, Aprilia SR50R Factory 07r jest : Seat Ibiza 6K2 1.4ANW 99r
powoli coś się kręci ibiza miała być sprzedana jednak zostaje w piątek dostanie gasoline no i w poniedziałek nowe koło na nowy sezon OZ SUPERTURISMO GT 16'' na wiosnę wpadnie gleba oczywiście by mogła już być ale moim zdaniem już nie warto gdyż za miesiąc dwa zima wczoraj ibi dostała nowe popychacze a dziś nowe żarówki na kierunki
było : Honda Dj1 50cmm 93r, Kingway Swift 50 4T 08r, Aprilia SR50R Factory 07r jest : Seat Ibiza 6K2 1.4ANW 99r
nie dawno założyłem lampki dwukomorowe a dziś przyszly oponki ContiSportContact 3 jutro jadę założyć je na alu i w środę/czwartek założenie
także dziś przyszła dokładka lcr i założę też ją w środę lub czwartek nie długo następne niespodzianki