ja tez bardzo ladne b5 podobaja mi sie czarne tylne lampy i przydymienie przednich obrysowki tez sa fajne ale nie jestem pewny zbytnio tej koncowki tlumika jakos mi ona nie pasuje do tdi, no ale jak juz kto woliMerffik pisze:piękny jest ten twój passek też planuje po ślubie sobie takiego sprawić
passat by misiek
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Merffik, falla_x dzięki
to tak narazie, będzie budowany takifalla_x pisze:ale nie jestem pewny zbytnio tej koncowki tlumika jakos mi ona nie pasuje do tdi
Ostatnio zmieniony pn maja 11, 2009 11:21 przez misiek, łącznie zmieniany 1 raz.
...
no to tutaj to dales czadu sporo roboty z takim wydechem z kwasiaczka ale efekt kocowy napewno bedize powalajacy na mnei tez juz czeka passat b5 110AFN kombi czarna perla narazie jzdzi nim tata ale po wrzesnioym weselichu odkupuje go od niego i zaczynam zupelnie nowy rozdzial ale o tym za jakies pare miesiecy powodzenia w modach na bierzaco bede sledzil twoje zmagania z Paskiemto tak narazie, będzie budowany taki
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt: