nietety jeszcze nieFrykas pisze:a ta wgniota na blotniku juz usunieta??

sie zrobi jakas sesje ale jak narazie pogoda nie pozwalaLuq@sz pisze:t;]rzucił byś foty ogarniętej fury

dzieki wszystkim za pozytywne opinie

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
nietety jeszcze nieFrykas pisze:a ta wgniota na blotniku juz usunieta??
sie zrobi jakas sesje ale jak narazie pogoda nie pozwalaLuq@sz pisze:t;]rzucił byś foty ogarniętej fury
ja nie widziałemCZIRI pisze:sa ładniej zrobione passaty na naszym regione( 2 smigaja po DSW)
CZIRI a nie myślałeś o zaślepkach WOB?CZIRI pisze:Kupilem czarne kierunkigangsta
![]()
wsumie juz chyba nic zostana w takim stanie jak sa.Arcaj pisze:będziesz coś robił, z felami czy zostawiasz takie jakie są?
wsumie nie ale jak mnie najdzie wena to pewnie zmieni narazie zostaje tak jak jest.Kamel pisze:CZIRI a nie myślałeś o zaślepkach WOB?
wiem wiem widzialem te cuda jak jak dla mnie to juz przesadzone zabardzo wnetrze wtedy. Ogolnie chcialem miec takie wnetrze jak obecnie i podejrzewam ze tak juz zostanie, wsmumie dojda jeszcze kremowe dywaniki i to bedzie finitoKamel pisze:Dodatkowo podpowiem Ci, że w wersji US zamiast półek pod deską są osłony kolan (nie wiem jak się to fachowo nazywa)
hmm zastanawialem sie nad sciagnieciem foli z szyb ale za czesto jestem we wro i nie chce stracic radia a przez ta smołe nic nie widac chociazLuq@sz pisze:szkoda tylko że ukrywasz pod smołą na szybach tak atrakcyjny środek
twoje tez ładneduzy_przemo pisze:no i te keskiny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości