Polera, airride, człowieku, jak bling blingMZiobro pisze:łeeee szkoda że nie poler...Poncek17 pisze:bede malowal w czarna perelke
[audi a2] by poncek17
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Re: [audi a2] by poncek17 (felgi str 2)
[audi a2] by poncek17 (felgi str 2)
nie za malo mam swiecidelek w aucie zeby to fajnie wygladalo A po drugie to auto nie ma sie rzucac w oczy kto wie i zobaczy bedzie wiedzial a ten kto nie wiem niech mysli ze to normalne auto
Juz raz mi chcieli ukrasc to audi i to wystarczy....
Juz raz mi chcieli ukrasc to audi i to wystarczy....
Nord-vag.pl
Żartujesz hahahaha, kto by się brał za coś takiego . A na czym im robota staneła?D:
Generalnie fajne autko, air będzie robił robotę. Dobra fele, kilka "diwajsów xD" i będzie fajny wózek. Powodzenia w modach i do zobaczenia na spotach
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
to ladnie bedzie wygladal jeszcze fantow i ladnie wnetrze zrobisz i bedzie malina
kozackie autko na takiej glebie i z tymi felami
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
gleba to dopiero przyjdzie to co na zdjeciach jest to seria
Nord-vag.pl
W tej wizji co dales po pomalowaniu to nawet ok, bo po 1 fotce srednio mi te fele podeszły
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio