Małe Lupo :)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Patrz jak tu panią bajerują Widuje często wilczka, ładne jest Kierowniczka też niczego sobie
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
ładne ładne autko sam myślałem o lupo ale gti ale przy moim wzroście ciut za małe jak dla mnie
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
a niech bajerują jak lubią , a że kierowniczka niczego sobie to kwestia gustu jak dla kogo
christopherek w środku dosyć przestrzenne jest nawet mój brat sie mieści przy wzroście 182 cm
christopherek w środku dosyć przestrzenne jest nawet mój brat sie mieści przy wzroście 182 cm
Vw to pasja Das AUTO!!
ja mam 190 i w lupo mi sie podobalo, ale te nie osłonięte blachy i brak podlokietnika przekreslily wizje fajnego lupo
moze kiedys jako drugie auto, ale jako kawaler nie potrzebuje
moze kiedys jako drugie auto, ale jako kawaler nie potrzebuje
Ostatnio zmieniony pn lut 21, 2011 23:23 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pretorianin
- sknera z SDI
fajna baza do modów, skręć porządnie gwint, naciągnij jakąś dobrą oponkę, wywal lexusy z dupki i może tego bad looka, a będzie o wiele lepiej
przy bad looku zostane oponki sa ok dziekuje za propozycje Ja gratuluje Twojej furki miodzio
Vw to pasja Das AUTO!!