Polo 6N2 by Toper
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- mietek-tychowo
- Ma gadane
- Kontakt:
dawno nic nie aktualizowalem wiec wrzuce kilka fot, autko lada dzien nieco sie zmieni wiec trzeba je pokazac jeszcze raz w aktualnej postaci
troche pomieszane, lecialem po kolei nie patrzac na daty
troche pomieszane, lecialem po kolei nie patrzac na daty
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
new rims --> BACK TO THE BLACK
co to jest ? małe, szerokie, błyszczące i sie kręci... ?
tak jak mowiłem pora na zmiany, zamiast moich 16-calowcyh czarnuchów pokusilem sie o mniejsze ale szersze 8-calowe Dezenty, dokładniej 8x14 oraz oponki 195/45 14 szału nie ma ale mi sie podoba to najważniejsze...
taki bonusik, pobawilem sie i załozylem szerszy dystans po 2cm na strone i dopiero Pcheła sie szeroka w barach zrobila, na drugiej focie dodatkowo przy obiążeniu 100kg i prawie max glebie
tak jak mowiłem pora na zmiany, zamiast moich 16-calowcyh czarnuchów pokusilem sie o mniejsze ale szersze 8-calowe Dezenty, dokładniej 8x14 oraz oponki 195/45 14 szału nie ma ale mi sie podoba to najważniejsze...
taki bonusik, pobawilem sie i załozylem szerszy dystans po 2cm na strone i dopiero Pcheła sie szeroka w barach zrobila, na drugiej focie dodatkowo przy obiążeniu 100kg i prawie max glebie
Ostatnio zmieniony sob lip 11, 2009 23:48 przez toper, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
myslalem ale narazie na mysleniu sie skonczy, jade zaraz na urlop i nie mam jak sie w to bawic, ale w przyszlosci kto wiepczerniej pisze:no jest o wiele lepiej ! nie myślałeś żeby środków pomalować
- KamilMkI88
- Nowicjusz
audio nie planuje, no moze kiedys, jezdze nim ostroznie i rozsadnie a co do modow pod maska to narazie skupiam wydatki na innych podzespolach