SłoVWiowe Audi A4 B5 Avant V6 Q S-Line
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Widziałem.Cena zaporowa.Ale nie ma Bose jak mój i nie wiadomo ile jaśków.W TOS jest ładne ale 2,5 ;/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
- kurczepieczone
- Ma gadane
2,5 nie jest takie straszne, jeśli się dba. Ale wiadomo, że nie jesteś w stanie wiedzieć jak dbali poprzednicy. Ja swego czasu myślałem o takim 2,5 w quattro z padniętymi wałkami i swapowaniu na 2,5 BAU. Ale chyba już jestem za stary na takie zabawy
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Ja tak samo uważam dlatego szukam czegoś bezawaryjnego.I nie wiem czy znowu nie pójść w V6 ale z gazem,to są wspaniałe silniki jak dla mnie,jakbym znalazł w takim stanie jak miałem to bym się skusił.Warunek to quattro i S Line Zdaje sobie sprawę że będzie ciężko ale nie spieszy mi się,jest wiosna,mam jeszcze rower a jak trzeba będzie do Kobity jechać to jest i motor
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
Szkoda autka bo widać że było zadbane i wyposażenie bogate.
Szukaj 2.8 V6 bo róźnica w spalaniu nie duża a pare dodatkowych koni czuć pod nogą
Warto dodać, że w B5 nie było czegoś takiego jak S-line.
S-line pojawiło się dopiero od modelu B6 i to dopiero w połowie produkcji
Szukaj 2.8 V6 bo róźnica w spalaniu nie duża a pare dodatkowych koni czuć pod nogą
Warto dodać, że w B5 nie było czegoś takiego jak S-line.
S-line pojawiło się dopiero od modelu B6 i to dopiero w połowie produkcji
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Temat do zamknięcia. Audi zrobiło papa i będzie jeździć po Radomiu teraz
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
Re: SłoVWiowe Audi A4 B5 Avant V6 Q S-Line
Handlarz naprawi i za 2 tygodnie będzie na allegro bezwypadkowa malina.Słowiu pisze:Temat do zamknięcia. Audi zrobiło papa i będzie jeździć po Radomiu teraz
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Robię odkop ponieważ...kupiłem znów A4 FL Tym razem sedan ale opcja ta sama i co najważniejsze motorownia też
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi