![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Będzie Ci cięzko potem mnie oblatać
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
no tak tak masz kozephanteon pisze:...i koza
to chyba najmocniejsze auto ktorym jechales zatemM4N14K pisze:a juz po przejażdżce i przyznam że jedzie przez duże JE.
Nie wszyscy na co dzień latają EVO 15 jak Ty przecież.to chyba najmocniejsze auto ktorym jechales zatem
Się znasz na tdi jak ja albo i mniejvik316 pisze:myslalem ze niut bedzie plaski wyzej, ale pewnie da sie skorygowac przy remapie
i tyle w temacievik316 pisze:najwazniejsze ze wlasciciel zadowolony
ej no po co te biciaphanteon pisze:Nie wszyscy na co dzień latają EVO 15 jak Ty przecież
phanteon pisze:Się znasz na tdi jak ja albo i mniej
wypowiedz obiektywna tak! ale chyba texty do kogos typu "to chyba najmocniejsze auto ktorym jechales zatem " są raczej nie na miejscu i bez sensu...vik316 pisze:ej no po co te bicia Jak facet wsiadl z 90 w gazie do 140 w tdi to mu leb urywa, a ja na codzien jezdze skm. Kazda obiektywna wypowiedz nie jest mile widziana w tematach aut, liczy sie chyba tylko cukier
Można po starej znajomości po prostu powiedzieć, że fajnie jest a nie jechać po kumplach (o ile jeszcze Nas za nich uważasz).vik316 pisze:Kazda obiektywna wypowiedz nie jest mile widziana w tematach aut, liczy sie chyba tylko cukier
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości