Polo 86c f2 by Thao
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Ale ci ktoś zaśmieca temat A feeeee!!
Ja napiszę krótko i zwięźle - czarny kolorek jak jest wypucowany daje efekt który bije na pysk!! Felgi są w porządku ! O glebie nie będę pisał bo wiem że zbierasz Ogólnie autko jest
Ja napiszę krótko i zwięźle - czarny kolorek jak jest wypucowany daje efekt który bije na pysk!! Felgi są w porządku ! O glebie nie będę pisał bo wiem że zbierasz Ogólnie autko jest
V Były staruszek "pasław" V po zasłużonej i kochanej V "zuzie" mk2 V
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mam pytanie, na jakich felgach jest czerwone polo? interesuje mnie też ich rozmiar, z góry dzieki
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie no Polóffka pierwsza klasa taka mafiosso trochę fele, lampy i ogólnie wszystki mody poszły w dobrym kierunku i ładnie ją ozdobiły Wydech ładnie wybrałeś A jak na tych smokedach przednich? Niebiescy się nie czepiają? Jak świecą w ogóle, bo u mnie jak przyciemniałem to świeciły jak z koziej dupY ;P
kubcor, Ciesze sie, ze sie podoba
U mnie tak samo swieca, ale da sie przyzwyczaic Musze jeszcze zrobic smoked od srodka i troche je wypolerowac A paly sie nie czepiaja jak narazie, bardziej sie xenonow w soczewkach czepiali.kubcor pisze:A jak na tych smokedach przednich? Niebiescy się nie czepiają? Jak świecą w ogóle, bo u mnie jak przyciemniałem to świeciły jak z koziej dupY ;P
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To już ich totalna głupota bo przecież xenon powinien być jak najbardziej w soczewce a nie w normalnej lampie z odbłysnikiembardziej sie xenonow w soczewkach czepiali.
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale lampa nie ma homologacji i reszta ich nie interesuje... ja sie bede przymierzac, do zrobienia normalnego smoked forntu, bo wnerwia mnie ciagle luszczenie sie lakieru z lampy :/kler_b pisze:To już ich totalna głupota bo przecież xenon powinien być jak najbardziej w soczewce a nie w normalnej lampie z odbłysnikiembardziej sie xenonow w soczewkach czepiali.
Thao, polo sie prezentuje bedzie gleba to bedzie kosa
nom i dobrze gadasz lepiej normalny smoked zrobic niz taki jak masz teraz i sie meczyc w nocy co nei zmienia faktu ze dobrze wyglada na tym setupieThao pisze:ja sie bede przymierzac, do zrobienia normalnego smoked forntu, bo wnerwia mnie ciagle luszczenie sie lakieru z lampy :/
Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania...
do swiecenia idzie sie przyzwyczaic No nic, bede musial znow wrzucic soczewki na jakis czas i porozklejac lampy i wypolerowac szkol na nowowandal pisze:nom i dobrze gadasz lepiej normalny smoked zrobic niz taki jak masz teraz i sie meczyc w nocy co nei zmienia faktu ze dobrze wyglada na tym setupie
mini aktualizacja, lampy juz sa dymione od srodka
bedzie jakas sesja, to wrzuce foty.
Ostatnio zmieniony sob lip 24, 2010 11:22 przez Thao, łącznie zmieniany 1 raz.