by ...OSA... SPRZEDANY
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- ...OSA...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
by ...OSA... SPRZEDANY
Mój poprzedni temat : http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=119785" onclick="window.open(this.href);return false;
No więc jak obiecałem wracam z nowym tematem.
Nowy nabytek to AUDI B4 2.0 16v (ACE) 140 KM (wcześniej golf 1.3 NZ więc różnica ogromna). Kolor grafitowy. Wyposażenie zadowalające jak dla mnie:
-abs, elektryka szyb, elektryka lusterek, radyjko sony seria Xplode (z Golfa) +6 głośników, bardzo wygodne fotele (nie jestem pewny czy to pół kubełki ale i tak dobrze trzymają)
Oryginalny przebieg to 113 992 km. ( prawdziwy, rzeczywisty )
Blacha zdrowiutka, podwozie także, wnętrze bardzo bardzo zadbane tak jak całe autko.
Plany:
- wymiana rozrządu, pasków, napinaczy , wszystkich płynów (na dniach) / gotowe
- wymiana tarcz i klocków / done
- wymiana wszystkich gum na podwoziu
- welurowe dywaniki / posiadam Ja
- felgi 17’
Tak poza tym zostaje takie jak jest bo naprawdę mi się podoba a jak dojdą felgi to będzie już wszystko ładnie pięknie.
I kilka świerzych fotek jeszcze przed dokładnym umyciem i wysprzątaniem:
NOWE fotki świerzo po umyciu, na letnik kołach(speedline 15'), usunięte znaczki z tyłu (80,16v) z nowymi dywanikami :
No więc jak obiecałem wracam z nowym tematem.
Nowy nabytek to AUDI B4 2.0 16v (ACE) 140 KM (wcześniej golf 1.3 NZ więc różnica ogromna). Kolor grafitowy. Wyposażenie zadowalające jak dla mnie:
-abs, elektryka szyb, elektryka lusterek, radyjko sony seria Xplode (z Golfa) +6 głośników, bardzo wygodne fotele (nie jestem pewny czy to pół kubełki ale i tak dobrze trzymają)
Oryginalny przebieg to 113 992 km. ( prawdziwy, rzeczywisty )
Blacha zdrowiutka, podwozie także, wnętrze bardzo bardzo zadbane tak jak całe autko.
Plany:
- wymiana rozrządu, pasków, napinaczy , wszystkich płynów (na dniach) / gotowe
- wymiana tarcz i klocków / done
- wymiana wszystkich gum na podwoziu
- welurowe dywaniki / posiadam Ja
- felgi 17’
Tak poza tym zostaje takie jak jest bo naprawdę mi się podoba a jak dojdą felgi to będzie już wszystko ładnie pięknie.
I kilka świerzych fotek jeszcze przed dokładnym umyciem i wysprzątaniem:
NOWE fotki świerzo po umyciu, na letnik kołach(speedline 15'), usunięte znaczki z tyłu (80,16v) z nowymi dywanikami :
Ostatnio zmieniony pn gru 20, 2010 23:16 przez ...OSA..., łącznie zmieniany 8 razy.
- ...OSA...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to raczej wina aparatu bo telefonem robione, auko ma bezwypadkowa przeszlosc i jestem tego na 100% pewien.maryjan pisze:Razi trochę źle spasowana klapa i przód
Danijel, co prawda bardzo mi szkoda sprzedac golfika bo duzo pracy i serca bylo wlozone no ale niestety ta chwila nadeszla, a nowy nabytek napewno tez bedzie oczkiem w glowie
- Much77
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no no no
audi pelna geba
jakie kolo usiadzie?
z s3?
audi pelna geba
jakie kolo usiadzie?
z s3?
Co to za golf tak wsciekle szoł?????
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
- ...OSA...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
bla.zej, a przyjedziesz dziaij na letnich bo chcialbym zobaczec jak to sie prezenci ?
śniegu juz nie bedzie wiec mozesz zakladac
śniegu juz nie bedzie wiec mozesz zakladac
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 13:35 przez ...OSA..., łącznie zmieniany 1 raz.