Nowe odcinki TOP GEAR po polsku
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
a wiec teraz mnie sluchac xDD
na dniach bede mial wszystkie serie TOP GEAR!!
od 1 sezonu do 10 w rmvb
1-3 sezon po ang
4-10 lektor pl ( jakies 90% odcinkow)
lacznie ma to prawie 20gb moje lacze nie jest w stanie tego gdzies wrzucic na neta zeby sie z wami podzielic...
ale jak by komus chcialo to w wolnym czasie moge wypalic i wyslac na plytkach komus kto podejmie sie tego uploadowania na dobra ogółu
albo jesli komus zalezy na tym to za symboliczna cene moge nagrac i porozsylac poczta
kontakt tylko PW bo mam za duzo na glowie zeby sprawdzac maile gg itd...
pozdraVWiam
od 1 sezonu do 10 w rmvb
1-3 sezon po ang
lacznie ma to prawie 20gb moje lacze nie jest w stanie tego gdzies wrzucic na neta zeby sie z wami podzielic...
ale jak by komus chcialo to w wolnym czasie moge wypalic i wyslac na plytkach komus kto podejmie sie tego uploadowania na dobra ogółu
albo jesli komus zalezy na tym to za symboliczna cene moge nagrac i porozsylac poczta
pozdraVWiam
Franz pisze:a wiec teraz mnie sluchac xDD
od 1 sezonu do 10 w rmvb
1-3 sezon po ang
pozdraVWiam
Super sprawa, chętnie bym pomógł ale z moim łączem wysyłanie trwałoby bardzo długo.
posiadam pierwszych dziewięć sezonów (1 i 3 po angielsku, pozostałe z lektorem polskim).. ale z racji wolnego UPloadu nie wrzucę nigdzie na serwer.. ale mogę nagrać i wysłać poczta
pozdrawiam
[ Dodano: 09 Maj 2008 18:50 ]
ooo nie zauważyłem ze kolega Franz ma to samo hehe (konto na RMVBusters)..
oferuję praktycznie to samo co on
pozdrawiam
[ Dodano: 09 Maj 2008 18:50 ]
ooo nie zauważyłem ze kolega Franz ma to samo hehe (konto na RMVBusters)..
oferuję praktycznie to samo co on
[b][i][size=200][url=http://kogir.mybrute.com]http://kogir.mybrute.com[/url][/size][/i][/b]
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
jutro zaczyna się 11 seria TG
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo: