http://studio.wp.pl/mid,825801,wideo.html
"Po obejrzeniu tego filmu, wydaje nam się, że skandynawscy młodzieńcy mają najzwyczajniej obluzowane kilka śrubek w głowie. Oto dziesięciominutowe zestawienie fińskiej szkoły wypadków rajdowych. Akcja filmu dzieje się przez ostatnie 20 lat, więc niektóre pojazdy to prawdziwe rajdowe rarytasy. "
www.wp.pl
efektowne wypadki WRC
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
efektowne wypadki WRC
Ostatnio zmieniony pt lis 20, 2009 21:13 przez pczerniej, łącznie zmieniany 1 raz.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Może i mają coś poluzowanie, ale nie zmienia to faktu, że mają niezwykle utalentowanych kierowców, czego o naszym kraju niestety powiedzieć nie można. Próbował Tomek Kuchar w fabrycznym zespole hyundai, Krzysiek Hołowczyc, śp. Janusz Kulig, Leszek Kuzaj, ale to nie to samo
A to tylko niektórzy z fińskich kierowców WRC których znam nie tylko ja, bo na pewno każdy kto się WRC trochę interesuje
Tommi Mäkinen, Marcus Grönholm, Juha Kankkunen, Janne Tuohino, Mikko Hirvonen, Jani Paasonen, Harri Rovanperä, Toni Gardemeister.
- Pierwszych trzech podziwiam w szczególności
A wiadomo jak się człowiek uczy to popełnia błędy, co widać na tym filmie..
A to mój ulubiony filmik z L. Kuzajem i powiedz mi, że on ma dokręcone wszystkie śróbki w głowie
A to tylko niektórzy z fińskich kierowców WRC których znam nie tylko ja, bo na pewno każdy kto się WRC trochę interesuje
Tommi Mäkinen, Marcus Grönholm, Juha Kankkunen, Janne Tuohino, Mikko Hirvonen, Jani Paasonen, Harri Rovanperä, Toni Gardemeister.
- Pierwszych trzech podziwiam w szczególności
A wiadomo jak się człowiek uczy to popełnia błędy, co widać na tym filmie..
A to mój ulubiony filmik z L. Kuzajem i powiedz mi, że on ma dokręcone wszystkie śróbki w głowie