Na 15" kołach i seryjnym zawieszeniu to się wierzyć nie chce ze tak tlucze. Chyba że Ty jak królewna na ziarnku grochu
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Czy pasują te felgi w czarnym kolorze?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Forum Master
Re: Czy pasują te felgi w czarnym kolorze?
Było: MK4 1.8 BIG TURBO 370KM i 470Nm
Jest: Passat B5.5 R32 TURBO 740KM i 790Nm
Jest: Passat B5.5 R32 TURBO 740KM i 790Nm
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
Twardszym autem w życiu nie jechałem, aż mam już ochotę go sprzedać. Szczególnie daje się we znaki na małych nierównościach jak łączenia asfaltu, łaty itp.
- G0 Karcio
- ..::VWGolfExclusiveEdition::..
- Auto: Był: Volkswagen Golf IV GTI TDI Exclusive
Aktualnie: Brak
W planie: Volkswagen Golf IV VR6 2.8 może 3.2 - Silnik: AHF
Jak coś kolega czuje na 15 calowych kołach to ja nie wiem, albo mamy do czynienia z jakimś mega wyczulonym kierowcą albo masz założone opony jakieś na specjalne zamówienie 35 profil na feldze 15" . Załóż zatem 14tkę z balonem 100 .
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
Ostatnio doszedłem do wniosku że może to przez zużyte amortyzatory, takie kiepskie tłumienie wstrząsów, jednak na progach zwalniających jest sztywny nie buja się. Nie wiem o co chodzi, muszę przejechać się innym Golfem IV.G0 Karcio pisze:Jak coś kolega czuje na 15 calowych kołach to ja nie wiem, albo mamy do czynienia z jakimś mega wyczulonym kierowcą albo masz założone opony jakieś na specjalne zamówienie 35 profil na feldze 15" . Załóż zatem 14tkę z balonem 100 .