Łożyska kolumny zawieszenia ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Łożyska kolumny zawieszenia ??
Proszę o rade czy taka szczelina jaka jest pokazana na zdjęciu kwalifikuje górne łożyska (poduszki) zawieszenia do wymiany ? przyznam się że nic mi nie stuka w zawieszeniu ale u kolegów w dwójkach ta szczelina ma góra 0,5cm a u mnie troszkę ponad 1cm
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
właśnie nic mi nie stuka przypadkowo na to dzisiaj spojrzałem
mam obniżone zawieszenie o 6cm i to chyba dlatego tak się wybiły
mam obniżone zawieszenie o 6cm i to chyba dlatego tak się wybiły
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
Słyszałem jeszcze od znajomego że przy obniżonym i utwardzonym aucie potrafią się kielichy rozbić czy to jest możliwe bo to był by chyba duży problem
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP