Tylko zarowki zaloz srebrne
[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
A tak poza tym to ladne blizniaki... no i na tych 16" mozesz zalozyc hokej od GTI bo widze ze duzo nizej niz mk3 toma nie stoi twoj golfik
Ostatnio zmieniony pn mar 19, 2007 20:45 przez GRZANA, łącznie zmieniany 1 raz.
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
no nie było sprintu bo na drogach w godzinach szczytu ciasno i tak naprawdę tylko w jednym miejscu na zjeździe ze skrzyżowania sie złapaliśmy, przepuściłem pieszych i zapiąłem dwójkę na niskich obrotach, Grzesiek sprytnie objechał mnie z prawej i odszedł ostro, wdepnąłem na dwójce w podłogę i tylko widziałem jak tdi odjeżdża. dopiero jak obrotek zaczął stale się poruszać w granicach 4000-6000 zacząłem go dochodzić ale strata przez gapiostwo na starcie była już nie do odrobienia generalnie jestem baaaardzo zaskoczony powerem gofra Grzesia, tylko musisz mocniejsze żarówki stopów zapodać bo zza batorego widać je jak odblaski
wkleisz linki do fotek do mojego tematu? (edytuj posta i skopiuj) thx
wkleisz linki do fotek do mojego tematu? (edytuj posta i skopiuj) thx
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
spokodjtom pisze:jestem baaaardzo zaskoczony powerem gofra Grzesia,
bo ja przy 130 juz odpuściłem, a potem zaczałem hamowaćdjtom pisze:dopiero jak obrotek zaczął stale się poruszać w granicach 4000-6000 zacząłem go dochodzić
cały piach z katalizatora wyleciałdjtom pisze:mocniejsze żarówki stopów zapodać bo zza batorego widać je jak odblaski
Generalnie na 2 i 3 odjechałem mocnym momentem tak ze 3 długości, potem rzeczywiscie chyba troche doszedł - trudno wyczuć, nie było warunkow..
takie zabawy to na pustej drodze..ale to już na nowym programie więc nie będziesz miał łatwiej
teraz wyjeżdżam z Wawy na kilka dni i może uda mi sie wpasowac FMIC - jak znajde czas...
juz sie robi słaba jakość ale zawsze to coś..djtom pisze:wkleisz linki do fotek do mojego tematu? (edytuj posta i skopiuj)
gdzie sie pali gnój, tam musi być dymdjtom pisze:batory rządzi
w ciagu snie nie widac ale w nocy w światłach jadących z tyłu aut to nawet jakbym bąka puscił w kabinie to byłoby widac
gdybysmy ruszali z jedynki byłoby gorzej ale z rolowanego to TDI pokazuje pazurki
[ Dodano: Pon Mar 19, 2007 20:51 ]
szczerze powiedziawszy to nie myslałem że ABF tak ładnie idzie