jak skrocic przelozenie glowne skrzyni
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jak skrocic przelozenie glowne skrzyni
Jak skrócić przełożenie główne skrzyni biegów ????Czy można założyć przełożenie głowne ze skrzyni 4-biegowej 1100cm3 do skrzyni 4 biegowej 1600cm3.
Czy to podpasuje ???
Czy to podpasuje ???
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2007 23:13 przez Simonmk2, łącznie zmieniany 1 raz.
zdaje Ci sie bo rosniesz...:)
w skrzyni sa ukryte koniki i jak ktos wie jak je znalezc to nie pozaluje. dla porownania : mk1 1.8 DX 110PS z krotka skrzynia vs mk1 16V KR 136 PS z skrzynia 2Y , szly rowniusienko przez odcinek ponad kilometra.....i co warto czy nie ???????
tylko trzeba troszke posiedziec zeby taka skrzynke zrobic a to kosztuje czasu nerwow i pieniazkow....powodzenia
tylko trzeba troszke posiedziec zeby taka skrzynke zrobic a to kosztuje czasu nerwow i pieniazkow....powodzenia
Re: zdaje Ci sie bo rosniesz...:)
kurcze tylko jak to rozkminic? Bo z dwojka 8v ide jak z torba gnoju, a a do 16v jeszcze ciutke mi brakuje.Jeszcze silnik robie ale mi odejscie na kjs jest potrzebne wiec rezygnuje z predkosci. Zdrdz sekret gdzie te koniki
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
w golfie country 1,8 bylo przelozenie 4,8 najkrotsze v max 175 ale zrob cos z motorem bo w nim tkwi potencjal
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
...
przelozenie w skrzyni 4Z,ARM,ATZ jest 4.467 . a ja mam 4.6 , a w skrzyniach vwmotorsport 4.8 i to jest max......
Ja skladalem skrzynie z 4 innych , ale to tajemnica
wszystko jest w edku....
Ja skladalem skrzynie z 4 innych , ale to tajemnica
wszystko jest w edku....