[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
te blendy całkiem ładnie wyszły tylko coś sie błyszcza za bardzo, ale mysle ze po dłuzszej trasie sie zmatują, mam dobre wieści - majóVWka odbędzie się na 99%
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
- barteKKK03
- V.I.P.
zegary mk4 będą musiały poczekać
te kabelki które kupiłem razem z zegarami urywają się notorycznie, wiszą na 3 włoskach - będę sobie robił nowe kableki
dzisiaj butowałem auto i max temp w dolocie to 40 st. C, wcześniej jak cisnąłem od 60 do 180 z gazem w podłodze miałem 80 st C
ale o tym w dziale diesel
osiągi się poprawiły odczuwalnie !! moim zdaniem w okolicy 5-10 KM... ale to dopiero po shamowaniu...
mam dylemat czy hamować sie nie tej samej inercji czy wskoczyć na obciązeniówke..
te kabelki które kupiłem razem z zegarami urywają się notorycznie, wiszą na 3 włoskach - będę sobie robił nowe kableki
dzisiaj butowałem auto i max temp w dolocie to 40 st. C, wcześniej jak cisnąłem od 60 do 180 z gazem w podłodze miałem 80 st C
ale o tym w dziale diesel
osiągi się poprawiły odczuwalnie !! moim zdaniem w okolicy 5-10 KM... ale to dopiero po shamowaniu...
mam dylemat czy hamować sie nie tej samej inercji czy wskoczyć na obciązeniówke..
efekt po FMICu około 30 st C ziminej w dolocie, dzisiaj ledwo doszedłem do 40 st C, a wczesniej zdarzało się 80 st. Cdawaj obie naraz i raz na zawsze rozwiejesz watpliwosci co do róznic historia Cie zapamięta
4 st C to podbno 1KM więc zobaczymy co hamownia powie
tu pomiar na serii :
tu FMIC+ KAT OUT
widać różnice, i przepływka lepiej pokazuje po wycięciu kata
bede hamował się jutro na obciążeniówce MAHA , podobno jest tam niezły nawiew - a teraz jest na co dmuchać
będzie porównanie jakieś niewielkie do inercji na której się wczesniej mierzyłem..
[ Dodano: Nie Mar 25, 2007 17:36 ]
najgorsze jest to że jak majóvwka bedzie 26 maja, to ja niestety nie pokaże moich modów - mam komunię chrześnicy..
[ Dodano: Nie Mar 25, 2007 20:11 ]
dorzuce pare fotek, wprawdzie autko niezbyt czyste ale...
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
O kurcze to niezły wynikcowboy pisze:efekt po FMICu około 30 st C ziminej w dolocie
Ile miałeś przed montażem tego FIMC-a - 136cowboy pisze:bede hamował się jutro
Aż ciekaw jestem bo 30 stopni mniej to powinno sporo dać
Wygląda konkret.cowboy pisze:dorzuce pare fotek, wprawdzie autko niezbyt czyste ale..
Ja jednak nadal będę obstawał, że jak będziesz miał przypływ nieoczekiwany gotówki to zakup sobie fabrycznie dymione kierunki i blendy
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04