[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
masz ~godzine na zabawe na hamowni...SToRM pisze:specjalnie przed modami w ECU dymac do Nagazu nie bede
zróbcie z usym program, dostrojcie sie na drodze, pojedźcie zmierzyć... potem jak uysy bedzie robił ewentalną korekte, zmierzcie ori soft (ten co był u Jędrasika) coby rozgrzać oponki przed ostatecznym hamowankiem - akurat godzinka styka
- marcinoGTI
- Ma gadane
- Kontakt:
- marcinoGTI
- Ma gadane
- Kontakt:
- marcinoGTI
- Ma gadane
- Kontakt:
GT1749VA ja mam swoja teraz.cowboy pisze:dowiedz się i daj znaćmarcinoGTI pisze:Moze cosik bym mogl sie dowiedziesc w temacie
GT1749 mozna miec nowexa za 900 PLN, nie ukrywam ze chetnie zostawię swoja AFN-owską w rozliczeniu..
Jezeli chodzi zebym przez firme cos zalatwil to napewno nowej za 900 nawet z dozuceniem swojej od AFN'a nie kupisz. Firmy handlujace tym dadza Ci za Twoja turbawke z okolo 200 moze 300zl i to zalezy w jakim stanie. Napisz konkretnie co Cie interesuje to bede sie dowiadywal i bedziemy w kontakcie.
[ Dodano: 27 Mar 2007 21:04 ]
Za roztaczane kolektory odrazu bym podziekowal ale to nie ja wybieram.zaprzal pisze:cowboy, taki koles spod Bialegostoku sprzedaje teraz hybrydy - wirnik ARL w obudowie AFN - to sie nazywa plug&play poszukaj na allegro
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
cowboy, http://allegro.pl/item175844690_turbo_a ... 50_km.html
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
gdyby kosztowała 600 PLN to możezaprzal pisze:cowboy, http://allegro.pl/item175...arl_150_km.html
ale dzieki - zagadam może oddam w rozliczeniu swoja turbine..
i ładniejszy wykresik